ροή ειδήσεων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεταφορά οινοπνευματώδους ποτού στην πτήση σας



Ένα τοπικό ποτό από τον προορισμό που επισκεφτήκατε αποτελεί ένα όμορφο αναμνηστικό,...
που όμως πάντα σκέφτεστε πώς να το μεταφέρετε στην πτήση της επιστροφής, εξαιτίας των κανονισμών των αεροδρομίων αλλά και του κινδύνου μην χυθεί μέσα στις αποσκευές σας...

Ιδού, λοιπόν, μερικές συμβουλές για την ασφαλή μεταφορά του.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Είναι σημαντικό να ξέρουμε τους TSA κανονισμούς για τη μεταφορά αλκοόλ, πριν αγοράσουμε ένα ποτό. Οι περιορισμοί που θα βρείτε μπροστά σας στον έλεγχο των αποσκευών αφορούν την περιεκτικότητά του σε αλκοόλη. Οι ταξιδιώτες δεν μπορούν να μεταφέρουν ποτά με πάνω από 70% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και μπορούν να μεταφέρουν 5 λίτρα ποτού που κυμαίνεται (σε περιεκτικότητα αλκοόλης πάντα) μεταξύ 24% και 70% τοις εκατό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ένας τρόπος είναι να βάλετε το μπουκάλι σε μια κάλτσα, τυλίγοντας ένα ρούχο γύρω από το λαιμό του μέχρι να γίνει τόσο παχύ όσο το κάτω μέρος της φιάλης, και στη συνέχεια να τυλίξετε ολόκληρο το μπουκάλι με επιπλέον ρούχα, π.χ πουκάμισα. Μπορείτε να προσθέσετε και μια υδατοστεγή πλαστική σακούλα για επιπλέον ασφάλεια.

Ένα άλλος τρόπος είναι οι φούσκες περιτυλίγματος που είναι και κάπως πιο αποτελεσματικές. Όποιον τρόπο κι αν διαλέξετε βεβαιωθείτε ότι το μπουκάλι είναι στη μέση της βαλίτσας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να χτυπήσει στις άκρες της αποσκευής κατά τη μεταφορά της.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

Εάν το τύλιγμα μιας φιάλης με τα ρούχα σας φαντάζει ριψοκίνδυνο, μπορείτε να αγοράσετε ον λάιν ειδικές τσάντες συσκευασίας φιαλών -κρασιού για την ακρίβεια- στο WineSkin και στο VinniBag.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παραμένοντας στην περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα μπουκάλι κρασί, σας ενημερώνουμε ότι κάποια οινοποιεία προσφέρουν άμεσες ευκαιρίες αποστολής που θα σας σώσουν από την ταλαιπωρία, με τα έξοδα αποστολής να είναι μικρά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *