ροή ειδήσεων

Κάποιοι είναι πολύ άρρωστοι: ‘Εγδαρε ζωντανό ένα κουτάβι!



Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η κουταβίτσα που εντοπίστηκε στις 8 Αυγούστου... με μια τεράστια πληγή στον κορμό του σώματος της να περιφέρεται σε μια χωματερή πέντε χιλιόμετρα έξω από την Ιεράπετρα στο δρόμο προς το χωριό Μακρυλιά.


Το ζώο κατάφερε να πιάσει εκείνη τη μέρα ο Τάκης Προεστάκης και το μετέφερε στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Σπυριδάκη για τις πρώτες βοήθειες. Ο κτηνίατρος εξετάζοντας το μόλις τεσσάρων μηνών θηλυκό σκυλάκι απέκλεισε την πιθανότητα η τεράστια πληγή να προκλήθηκε από δαγκωματιές άλλων ζώων ή από δερματοπάθεια.


Ο τρόπος που είναι κομμένο περιμετρικά το δέρμα του ζώου δείχνει ότι κάποιος το έγδαρε στην κυριολεξία ζωντανό. Κτηνίατρος έραψε τις πληγές της σκυλίτσας – που ο κ. Προεστάκης την ονόμασε Ελπίδα – και την τύλιξε με ειδικές γάζες για να αποφύγει την περαιτέρω μόλυνση.


Η κατάσταση της υγείας του ζώου, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr ο κ. Προεστάκης, παραμένει κρίσιμη και η σοβαρότητα της κατάστασης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της επέμβασης σταμάτησε να αναπνέει αλλά ευτυχώς επανήλθε.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *