ροή ειδήσεων

Βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άντρο του τζιχαντισμού τα Σκόπια !!



Μετά τη σύλληψη του Ιμάμη των Σκοπίων, Ρετζέπ Μεμίσι,... πολλά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ανιχνεύσουν την έκταση που έχει πάρει ο τζιχαντισμός στα Σκόπια.

Είναι γνωστό πως μερικές εκατοντάδες τζιχαντιστών από τα Σκόπια δραστηριοποιούνται στη Συρία και στο Ιράκ έχοντας μάλιστα και αρκετές απώλειες.


Η αστυνομία των Σκοπίων πρόσφατα συνέλαβε αρκετούς από τους αρχηγούς της εκπαίδευσης και στρατολόγησης των τζιχαντιστών.


Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες είναι προφανές ότι, λόγω, τυχόν, νέων ενεργειών, η αστυνομία δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες τώρα.


Δείτε το βίντεο



Μετά τη σύλληψη του Ιμάμη των Σκοπίων, Ρετζέπ Μεμίσι, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για κατήχηση των τζιχαντιστών μεταξύ των εντόπιων Μουσουλμάνων στην πΓΔΜ (μερικοί από αυτούς πρόσφατα στράφηκαν από τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό στο Ισλάμ), πολλά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να ανιχνεύσουν το σκοπό και τη φύση των τζιχαντιστών στην πΓΔΜ.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι μερικές εκατοντάδες τζιχαντιστών από την πΓΔΜ δραστηριοποιούνται στα πεδία των μαχών της Συρίας και του Ιράκ και μερικές δεκάδες σκοτώθηκαν στις μάχες.
Με την πρόσφατη δράση της αστυνομίας των Σκοπίων συνελήφθησαν μερικοί διοργανωτές της εκπαίδευσης και της διαμετακόμισης των τζιχαντιστών, ενώ πολλά από αυτά, είναι γνωστά στο κοινό ως μια υπόθεση των ΜΜΕ.
Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες είναι προφανές ότι, λόγω, τυχόν, νέων ενεργειών, η αστυνομία δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες τώρα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *