ροή ειδήσεων

Δε βλέπει ο Θεός; Έπαθαν ΣΟΚ μόλις έμαθαν τι μετέφερε το ινδονησιακό αεροσκάφος που συνετρίβη


Μετρητά αξίας...
420.000 ευρώ τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν σε φτωχούς κατοίκους μετέφερε το ινδονησιακό επιβατικό αεροσκάφος που συνετρίβη με 54 επιβαίνοντες στην επαρχία Παπούα, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος των ταχυδρομείων.

Αυτή τη στιγμή τα συνεργεία διάσωσης κατευθύνονται στην ορεινή περιοχή όπου κατέπεσε το ATR 42-300 της Trigana Air Service.

Ο τοπικός επικεφαλής της αστυνομίας Γιούνους Ουάλι δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Antara, ότι αεροσκάφος έρευνας και διάσωσης εντόπισε συντρίμμια που είναι πιθανόν να προέρχονται από το επιβατικό αεροσκάφος στη δασώδη επαρχία της Οροσειράς Μπιντάνγκ.

Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι το μεγάλο ποσό των χρημάτων που μεταφέρονταν με το αεροπλάνο συνδέεται με τη συντριβή του.

«Τέσσερις άνθρωποι μετέφεραν τα χρήματα, 6,5 εκατομμύρια ρουπίες» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ταχυδρομείων Αμπού Σοφτζάν, προσθέτοντας πως το ποσό ήταν μέρος ενός επίσημου προγράμματος βοήθειας για τους φτωχούς και επρόκειτο να διανεμηθεί στους χωρικούς, ενώ τόνισε ότι λόγω των ανεπαρκών υποδομών στην πιο ανατολική επαρχία της Ινδονησίας τα χρήματα της βοήθειας συχνά μεταφέρονται αεροπορικώς.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *