ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά τα Capital Controls, γίνεται ΧΑΜΟΣ στην πιάτσα με τα ΠΛΑΣΤΑ χαρτονομίσματα!!!



Ένα κορυφαίο πρόβλημα το οποίο φαίνεται να γιγαντώνεται την περίοδο..... του κλεισίματος των τραπεζών και που θα λάβει τρομακτικές διαστάσεις, είναι αυτό τις διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.

Σε ακόμα μια σύλληψη προέβη η ελληνική αστυνομία (που έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες), αυτή την φορά στο νησί της Ζακύνθου και για να προβάλουμε το μέγεθος του προβλήματος παραθέτουμε το δελτίο τύπου της αστυνομίας από το οποίο προκύπτει το θράσος των διακινητών καθώς επιχείρησαν επανειλημμένα να περάσουν στην αγορά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε μικρά καταστήματα την στιγμή που είχαν πάνω τους και μεγάλο αριθμό επίσης πλαστών.


Κέρκυρα, 3 Αυγούστου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας στη Ζάκυνθο, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων


Κατασχέθηκαν συνολικά (18) πλαστά χαρτονομίσματα .
Συνελήφθησαν χθες (02.08.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ζάκυνθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.


Αναλυτικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή του Λαγανά και στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά (18) πλαστά χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες που προηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες πραγματοποίησαν μια συναλλαγή με εμπορική επιχείρηση της περιοχής του Λαγανά κατά την οποία χρησιμοποίησαν ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν μια ακόμη συναλλαγή με πλαστά χαρτονομίσματα.


Στην κατοχή τους επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε, επίσης, το χρηματικό ποσό των (1.115) ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

geormpalidis.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *