ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Σχέδιο των ISIS η λαθρομετανάστευση…



Τα νησιά του Αιγαίου “βουλιάζουν” από τους παράτυπους μετανάστες.... που αποβιβάζονται εκεί από τα παράλια της Τουρκίας. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τους κατοίκους των νησιών να βρίσκονται σε απόγνωση.


Οι αριθμοί σοκάρουν: Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου συνελήφθησαν 86.000 λαθρομετανάστες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νήσος Κως, με τον δήμαρχος της να προειδοποιεί χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία. Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες. Η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη».
Μετά την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών και των προσφύγων από χώρες της Μέσης Ανατολής, οι ελληνικές Αρχές ανησυχούν ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας από υποστηρικτές του «Ισλαμικού Κράτους», με επιθέσεις αυτοκτονίας.
Η διαταγή αναφέρεται και στην τεταμένη προσοχή των ένστολων για άτομα τα οποία κρίνονται ύποπτα, στο ενδεχόμενο να μεταφέρουν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος Αndrew Hosken, στο βιβλίο του «Empire of Fear: Inside the Islamic State» , αναφερόταν στα σχέδια επεκτατικής πολιτικής του «Ισλαμικού Κράτους» και δημιουργίας ενός μεγάλου «χαλιφάτου», όπως περιγράφεται. Σε χάρτη του βιβλίου περιλαμβάνονται εδαφικές εκτάσεις που εκτείνονται από τα σύνορα της Κίνας μέχρι την ευρωπαϊκή ακτή του Ατλαντικού και την Κεντρική Αφρική, τις οποίες η τρομοκρατική οργάνωση επιθυμεί να κατακτήσει μέχρι το 2020, με τη χώρα μας να περιλαμβάνεται στην επαρχία «Ορόμπρα» του ΙSIS.

Σχόλια

  1. Είναι ρατσιστική η δημοσίευση αυτού του άρθρου .απλή άνθρωποι ξενιτεμένει είναι πού έχουν όραμα να ρημάξουν τον πλανήτη δεν είναι κακό να έχει ιδέες και απόψεις έχουμε δημοκρατία και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν .Αρε κουλουπατση που θέλετε σε λίγο καιρό θα καταντήσουμε μειονότητα εξετίας του κάθε βλακα που κυβερνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/15 19:26

    ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *