ροή ειδήσεων

Πωλούνται online 14 ακίνητα του ΤΑΙΠΕΔ και το γκολφ Αφαντου



Τις ηλεκτρονικές πωλήσεις ακινήτων επαναφέρει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας... του Δημοσίου και δρομολογεί άμεσα την πώληση έως και 15 ακινήτων, ανάμεσά τους οικιστικά, εμπορικά και οικόπεδα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Τα έσοδα που θα προκύψουν για το Ταμείο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 150 εκατ. ευρώ λόγω της πολιτικής που χαράσσει η διοίκηση για την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία προβλέπει την πώληση ακινήτων που το καθένα από αυτά δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Επειτα από σχολαστική εξέταση του χαρτοφυλακίου που διαθέτει, η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ σχεδόν έχει καταλήξει στα ακίνητα που ετοιμάζεται να «βγάλει στο σφυρί» τις προσεχείς ημέρες.

Ξεχωρίζουν εκτάσεις στην Κεφαλονιά και τη Ρόδο, κτίσματα στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου και στα περίχωρα της Βέροιας, οικόπεδα εντός σχεδίου στη Στυλίδα, εμπορικό ακίνητο στο κέντρο της Καλαμάτας και στο Αργος.

Στις αμέσως επόμενες επιλογές περιλαμβάνονται μικρά οικόπεδα στη Χαλκιδική. Σχετικά με την πρώτη παρτίδα ακινήτων που ετοιμάζονται να «βγουν στο σφυρί» να σημειωθεί ότι η αξία των περισσότερων περιορίζεται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS


Πηγή: real.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *