ροή ειδήσεων

Συγκλονιστική εξομολόγηση του 11χρονου Διονύση: “Έφυγα γιατί δεν …”


«Έφυγα γιατί δεν ήθελα πια να είμαι στο νοσοκομείο», είπε ο 11χρονος...Διονύσης στις νοσηλεύτριες όταν εκείνες τον ρώτησαν γεμάτες καλοσύνη γιατί αποφάσισε να φύγει από το θάλαμό του.

Το θρίλερ της εξαφάνισης του 11χρονου Διονύση έλαβε την Πέμπτη τέλος και έτσι ο ανήλικος επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν μετά από εισαγγελική παραγγελία. Δίπλα του βρίσκονται αποκλειστικές νοσοκόμες και εθελοντές, ενώ θέμα ωρών είναι να πάρει εξιτήριο και να μεταφερθεί σε δομή πρόνοιας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την επιστροφή του στο θάλαμο με τις νοσηλεύτριες να του λένε:
«Διονυσάκη εμείς σ’ αγαπάμε. Ωραία δεν παίζαμε μαζί; Γιατί ήθελες να φύγεις;». Ο 11χρονος τις κοιτούσε ήρεμος, λιγομίλητος, σχεδόν τρομαγμένος.
Μαζί με το Διονύση στη ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκαν χθες άλλα τέσσερα παιδάκια –κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας- με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι «το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιδιά στο Παίδων που κλείνουν ακόμα και έξι μήνες νοσηλείας. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα εξαφανιστούν; Θέλουν να εκφραστούν, να παίξουν».
Το παιδί, πάντως, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ και κατόπιν στο «Παίδων».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *