ροή ειδήσεων

Οι 7 πιο δημοφιλείς προορισμοί για διακοπές χλιδής -Ποια ελληνικά νησιά βρίσκονται στη λίστα



Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και μαζί του και οι διακοπές,...
όμως όσοι αγαπούν τα ταξίδια και τις αποδράσεις από τώρα έχουν αρχίσει να σκέφτονται για το «πού θα πάω διακοπές το επόμενο καλοκαίρι;».

Το γραφείο ταξιδιών Virtuoso έκανε μία έρευνα για τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για πολυτελή ταξίδια με βάση τα στοιχεία του 2015.

Στη λίστα που δημιούργησε περιλαμβάνονται 10 προορισμοί τους οποίους θα πρέπει κάποιος να επισκεφτεί στη διάρκεια της ζωής του.

Ευρωπαϊκά ποτάμια και κρουαζιέρες στα κανάλια



Η τεράστια δημοτικότητα των κρουαζιερών ποταμού συνεχίζεται αμείωτη. Το νέο στοιχείο που έχει προστεθεί είναι η στροφή στις οικογενειακές διακοπές. Έτσι οι κρουαζιέρες στα ευρωπαϊκά ποτάμια προσφέρουν επισκέψεις σε διάφορα σημεία μίας πόλης, αλλά και σε πολλά λιμάνια και συνδυάζονται με δραστηριότητες εντός του πλοίου που απευθύνονται στα μέλη όλης της οικογένειας.

Ιδανικός προορισμός είναι Γαλλία και μία «βόλτα» στον Σηκουάνα, απολαμβάνοντας παριζιάνικες διακοπές, αλλά και μία βόλτα στην γαλλική εξοχή με επισκέψεις τόσο σε γνωστά τουριστικά σημεία, όσο και σε λιγότερο γνωστά υδάτινα μονοπάτια στην γαλλική ύπαιθρο.

Ο γύρος του Κόσμου σε 128 νύχτες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι κρουαζιέρες στον Ωκεανό. Πρόκειται για ένα ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα, στο οποίο ο ταξιδιώτης μπορεί να ανακαλύψει κάτι εντελώς καινούριο.

Το αρνητικό με τις κρουαζιέρες είναι τα στερεότυπα, αλλά αν κάποιος διαθέσει κάποια χρήματα παραπάνω τότε μπορεί να απολαύσει αξέχαστες διακοπές. Οι εταιρείες προσφέρουν ακόμα και παγκόσμιους προορισμούς, όπου κάποιος μπορεί να ταξιδέψει για 128 νύχτες! Και να επισκεφτεί 31 διαφορετικές χώρες.

Οικογενειακές διακοπές



Μία τάση που επικράτησε το 2015 ήταν τα οικογενειακά ταξίδια, παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια, όλοι μαζί απολαμβάνουν διακοπές για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Για τις οικογενειακές διακοπές προτιμήθηκε η βίλα του Ίαν Φλέμινγκ στο GoldenEye. Πρόκειται για τη βίλα στην οποία ο συγγραφέας έγραψε και τα 14 μυθιστορήματα του Τζέιμς Μποντ. Ιδανική για μεγάλες οικογένειες, αφού διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα, ιδιωτική παραλία, προσωπικό και πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Εξερευνώντας τα ελληνικά νησιά



Από τις προτάσεις του ταξιδιωτικού οργανισμού δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν οι διακοπές στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με τον Virtuoso τα ταξίδια προς την βρίσκονται πάλι σε άνοδο, τόσο στη δική του λίστα ταξιδιωτικών προορισμών, όσο και στην Hot List των ταχύτερα αναπτυσσόμενων προορισμών. Συνολικά, τα ταξίδια στην Ελλάδα κατέχουν το 41% έως το 58% των κρατήσεων του Virtuoso, που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, με αγαπημένους προορισμούς την Σαντορίνη, την Μύκονο,την Κρήτη και την Ρόδο. Μάλιστα οι περισσότεροι που επέλεξαν τα ελληνικά νησιά προτίμησαν να συνδυάσουν δύο αγαπημένους προορισμούς: Μύκονο και Σαντορίνη.

Ακτή Αμάλφι της Ιταλίας

Η Άνοιξη κατά μήκος της ακτής του Αμάλφι, ειδικά στο Κάπρι, αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό. Με πολλά εστιατόρια που λειτουργούν μακριά από την φασαρία της εμπορικής περιοχής όλη η ακτή του Αμάλφι από το Ποσιτάνο έως το Κάπρι είναι μαγευτική.

Κάστρα και Εξοχή Ιρλανδίας

Είτε θέλετε να παίξετε γκολφ ή όχι, ένα ταξίδι στηνOld Head Golf Course είναι ένα must των διακοπών. Βρίσκεται σε μια χερσόνησο, με εκπληκτική θέα πάνω από τα απόκρημνα βράχια της θάλασσας της Ιρλανδίας.

Ένας μήνας στην Προβηγκία



Νοικιάστε μία βίλα και ζήστε για έναν μήνα στην Προβηγκία. Γευτείτε για έναν ολόκληρο μήνα την γαλλική εξοχή και μεθύστε από το άρωμα της λεβάντας.

Νησιά Γκαλαπάγκος Expedition

Ένας άλλος προορισμός που παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη είναι ο Ισημερινός. Επιλέξτε να συνδυάσετε τις διακοπές με μία εξερεύνηση των νησιών Γκαλαπάγκος με ένα πακέτο 3 έως 7 διανυκτερεύσεων σε στεριά και θάλασσα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *