ροή ειδήσεων

Τουρισμός: Πόλος έλξης η Ελλάδα και το Σεπτέμβριο



Σύμφωνα με το site κρατήσεων ξενοδοχείων Trivago, η Ελλάδα... συνεχίζει να παραμένει και το Σεπτέμβριο πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες. Οι κυριότεροι που την επιλέγουν είναι οι Ιταλοί, οι Γερμανοί και οι Άγγλοι και στη συνέχεια οι Βούλγαροι, οι Ισπανοί και οι Γάλλοι.

Πρώτη τους επιλογή για το Σεπτέμβριο είναι η Σαντορίνη και ακολουθούν στη δεύτερη θέση τα Χανιά και τρίτη η Αθήνα. Αμέσως μετά ακολουθούν η Μύκονος και στη συνέχεια η Χαλκιδική. Από τα νησιά τώρα του Ιουνίου, πρώτη στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Κέρκυρα και ακολουθούν η Θάσος, η Ρόδος και η Κως. Οι κορυφαίοι δέκα προορισμοί ολοκληρώνονται μ’ έναν αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της Ηπείρου, την Πάργα.

Όσον αφορά τώρα τις προτιμήσεις των Ελλήνων, με βάση την προηγούμενη έρευνα της trivago, η Χαλκιδική κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στις επιλογές του για τον Δεκαπενταύγουστο και συνεχίζει να παραμένει πρώτη επιλογή τους και για το φετινό Σεπτέμβρη. Στη συνέχεια, ακολουθούν η Πάργα στη δεύτερη θέση, τα Σύβοτα στην τρίτη, το Ναύπλιο στην τέταρτη και μετά η Σαντορίνη. Μετέπειτα, επιλέγονται τα Χανιά και στη συνέχεια η Θάσος. Από τα νησιά τώρα του Ιονίου, η Λευκάδα και η Ζάκυνθος βρίσκονται στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Τέλος, η Τήνος κλείνει τη δεκάδα των επιλογών των Ελλήνων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *