ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκλεψε τη θεία του και συνελήφθη!



Αλλά ήδη είχε ξοδέψει τα χρήματα...

Η γυναίκα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν ο 21χρονος ανιψιός της την επισκέφθηκε στο σπίτι της...Ακόμη και τους συγγενείς του έκλεβε ένας νεαρός χρήστης ναρκωτικών στη Ρόδο, προκειμένου να εξασφαλίζει χρήματα για να ικανοποιεί το πάθος του! Όταν, όμως, η θεία του αντιλήφθηκε πως της είχε αδειάσει το πορτοφόλι, δεν του χαρίστηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί!

Η γυναίκα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν ο 21χρονος ανιψιός της την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Μόλις ο νεαρός έφυγε, όμως, διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά μέσα από το πορτοφόλι της γύρω στα 260 ευρώ και έγινε έξαλλη! Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον «μακρυχέρη» ανιψιό.

Ο νεαρός συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς, αλλά ήδη είχε ξοδέψει τα χρήματα για να αγοράσει επτά ναρκωτικά χάπια και 0,2 του γραμμαρίου κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας»! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο 21χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κλοπή, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *