ροή ειδήσεων

Ο Τσίπρας στη Νέα Υόρκη! Τον υποδέχθηκαν ομογενείς πριν αρχίσει σειρά επαφών με ηγέτες



Επί αμερικανικού εδάφους πάτησε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδος), ...
έχοντας μπροστά του ένα φορτωμένο πρόγραμμα, με επαφές με ξένους ηγέτες.

Τον πρωθυπουργό περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμείνει, ομογενείς, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους χαιρέτισε φτάνοντας, όπως μετέδωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου στο Mega, ενώ στο λογαριασμό του στο Twitter δημοσίευσε και τη σχετική φωτογραφία.
Εως την Παρασκευή, οπότε και επιστρέφει στην Αθήνα, ο κ. Τσίπρας θα έχει σειρά συναντήσεων με ξένους ηγέτες. Με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει «κλειστεί» κατ’ ιδίαν συνάντηση και ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο στο δείπνο που θα παραθέσει ο τελευταίος προς τιμήν των ξένων ηγετών.
Ο κ. Τσίπρας, θα έχει όμως συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι, όπως και μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, όπως και μεταξύ άλλων με τους Προέδρους της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Βραζιλίας, του Ισημερινού και της Παλαιστίνης.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθεί στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την «Αναπτυξιακή Ατζέντα μετά το 2015», καθώς και στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου για τη Μετανάστευση. Παράλληλα, θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης και με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, ενώ θα συμμετάσχει σε πάνελ, το οποίο διοργανώνεται από το Clinton Global Initiative, με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *