ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ!



Μερικές μέρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Μύκονο με την ομάδα... που διακινούσε ναρκωτικά και προωθούσε γυναίκες στην πορνεία, ένα δεύτερο μεγάλο σκάνδαλο
κοκαΐνης συνταράσσει το πανελλήνιο.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, συνελήφθη την Τρίτη το πρωί μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, που το όνομά του είχε ακουστεί και σε άλλο σκάνδαλο με ναρκωτικά, που είχε φέρει στο “φως” το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, με την εμπλοκή αδερφού πρώην γυναίκας υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συζύγου γνωστού τραγουδιστή.


Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής και ανακρίνουν δύο επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες, το μεγαλοστέλεχος της ΝΔ, αλλά και έναν γνωστό δικηγόρο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες αποτελούν τα πρόσωπα “κλειδιά” στην υπόθεση και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών.



Το μεγαλοστέλεχος και ο δικηγόρος φέρονται ως χρήστες ναρκωτικών αφού όπως υποστήριξαν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην οικία τους ήταν για προσωπική τους χρήση. Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν εκτός από ναρκωτικά και καλα κρυμμένα μεγάλα χρηματικά ποσά! Ερευνάται εαν τα λεφτά είχαν δηλωθεί οπότε πιθανολογείται εμπλοκή κ άλλων υπηρεσιών.


Οι λεπτομέρειες για το εν λόγω σκάνδαλο που σύντομα θα βγουν στη δημοσιότητα θα συνταράξουν το Πανελλήνιο. Το σκάνδαλο της “ΜΥΚΟΝΟΥ” ωχριά μπροστά σε αυτό που έσκασε πριν δυο μέρες και κατά περίεργο τρόπο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τις υπηρεσίες της ασφάλειας. ΓΙΑΤΙ;


Εαν δεν βγαλετε ανακοίνωση θα σας βγάλουμε εμείς στον τάκο. Και ξέρετε ότι εκεί που γίνονται οι βρωμοδουλειές, έχουμε κάποιους παλιούς λογαριασμούς με τους παραβατικούς και όσοιυς τους συγκαλύπτουν καθώς στην εν λόγω υπηρεσία είχε ξεσπάσει στο παρελθόν υπόθεση που είχε απασχολήσει την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *