ροή ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η κρουαζιέρα αγάπης



Μέσα στο γκρίζο της κρίσης και τις δυσκολίες που η Κύπρος αντιμετωπίζει,... η στήριξη των παιδιών και των ιδρυμάτων που ο Ραδιομαραθώνιος ενισχύει αποκτά ακόμα περισσότερη σημασία. Κρατώντας λοιπόν τη φλόγα της προσφοράς και της αλληλεγγύης αναμμένη, ο Όμιλος Louis, μέσα στα πλαίσια της πολιτικής για εταιρική κοινωνική ευθύνη που ακολουθεί, διοργάνωσε και φέτος, για 16η συνεχή χρονιά την «Κρουαζιέρα Αγάπης».

Η «Κρουαζιέρα Αγάπης» είχε και φέτος διπλό σκοπό. Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του πολύπλευρου έργου που το Ίδρυμα του Ραδιομαραθωνίου επιτελεί, δόθηκε ξανά η μοναδική ευκαιρία σ’ ένα μεγάλο αριθμό παιδιών να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν διάφορους προορισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο. Φέτος, σαλπάραμε με το Louis Aura στις 29 Αυγούστου για μια 4ήμερη κρουαζιέρα στην Σάμο, Μυτιλήνη και την Σύμη. Η ανταπόκριση του κοινού στην έκκληση για συμμετοχή στην κρουαζιέρα αγάπης ήταν πολύ συγκινητική. Εμείς οι Κύπριοι έχοντας βιώσει πολλές δυσκολίες στην ιστορία μας, ξέρουμε από ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους συνδύασαν ένα ευχάριστο ταξίδι και συνάμα στήριξαν τα παιδιά και τα ιδρύματα κρατώντας έτσι ζωντανή την προσπάθεια του Ραδιομαραθωνίου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε στα παιδιά που και φέτος χάρισαν σε όλους μας μοναδικές στιγμές εν πλω.

philenews.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *