ροή ειδήσεων

Ζουν επί ένα χρόνο χωρίς… χρήματα



Δυο νέοι μοιράζονται την εμπειρία τους...

Δύο νέοι από την Αυστραλία, αποφάσισαν να ζήσουν χωρίς μετρητά. Έτσι, ανακάλυψαν νέους τρόπους, ώστε να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους χωρίς την ανάγκη των χρημάτων.



Έχτισαν οι ίδιοι το σπίτι τους, στο οικόπεδο ενός φίλου τους, στα δυτικά της Gippsland, μιας αγροτικής περιοχής στη Βικτώρια. Το οίκημα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ για την διατροφή τους, η 24χρονη Rachel Newby και ο 26χρονος Liam Culbertson, καλλιεργούν τα απαραίτητα.

Ακόμα, συχνά ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες για αποφάγια και ορισμένες φορές βοηθούν τους ντόπιους αγρότες, με αντάλλαγμα φρέσκα προϊόντα.



Όπως λέει η Newby, απολαμβάνουν αυτή την ελευθερία που τους παρέχει η αποχή τους από τα χρήματα, μιας και μπορούν να επιλέξουν να κάνουν δραστηριότητες ανεξάρτητα από το αν θα τους προσφέρουν λεφτά, ενώ επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ενοίκιο του σπιτιού τους ή το φαγητό ή τα ακριβά ρούχα.



Ουσιαστικά, έχουν όλον τον χρόνο δικό τους, μιας και έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν πως ακριβώς θέλουν να τον περάσουν.


E-Radio.gr Daily

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *