ροή ειδήσεων

Πότε πληρώνεται η τρίτη δόση της κάρτας σίτισης



Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπουν τα χρήματα των δικαιούχων στην κάρτα σίτισης...

Συγκεκριμένα πληροφορίες από το αρμόδιο υπουργείο αναφέρουν ότι το ποσό των 16,2 εκατ. ευρώ, θα πιστωθεί μεθαύριο Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, σε 145.359 δικαιούχους, που θα λάβουν την γ' δόση της Κάρτας σίτισης - Αλληλεγγύης.
Σε ό,τι αφορά την επιδότηση ενοικίου μέχρι στιγμής μόλις 9.500 δικαιούχοι έλαβαν την πρώτη δόση. Για το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου είχαν προκύψει 30.575 δικαιούχοι.
Η κάρτα που παρέχει την επιδότηση σίτισης πρέπει να πιστώνεται με τα χρήματα στις αρχές κάθε μήνα. Το ύψος της παροχής είναι 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.
Ωστόσο το πρόγραμμα ξεκίνησε αλλά ακόμη δεν έχουν πληρωθεί τα αναδρομικά, ενώ από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί δύο δόσεις και τώρα δίνεται η τρίτη δόση...
Οι κάρτες χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα τροφίμων και αφορούν τους 146.360 δικαιούχους του επιδόματος σίτισης.
Συγκεκριμένη λίστα με τα καταστήματα αυτά δεν υπάρχει, αφορά όμως σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων της γειτονιά που διαθέτουν τον μηχανισμό ανάγνωσης τραπεζικών καρτών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *