ροή ειδήσεων

Με... κλειδαρά πήραν πίσω το γραφείο της Ζωής!



Είδαν κι απόειδαν στη βουλή με το χαμένο κλειδί της αίθουσας 207, που οι φήμες ήθελαν... να έχει φυλάξει στο συρτάρι της η Ζωή Κωνσταντοπούλου και φώναξαν… κλειδαρά για να δώσει τη λύση...



Παρουσία αστυνομικού και δύο υπαλλήλων της Βουλής, ο κλειδαράς άλλαξε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής την κλειδαριά και άνοιξε την πόρτα της αίθουσας, που αποτελεί αναπόσπαστο οργανικό τμήμα της βιβλιοθήκης.

Είχε προηγηθεί το «τιτίβισμα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι δεν έχει καπαρώσει «σούπερ γραφείο με θέα τον εθνικό κήπο», όπως όμως και η επιστολή της προϊσταμένης της βιβλιοθήκης Ελένης Δρούλια, η οποία ζητούσε πίσω το κλειδί.

"Να μας επιστραφεί το κλειδί", ανέφερε στην επιστολή της η κυρία Δρούλια, σημειώνοντας ότι στο συγκεκριμένο γραφείο φυλάσσονται πολύτιμα κειμήλια, όπως το ασημένιο ευαγγέλιο που ορκίζονται οι βουλευτές από την μεταπολίτευση και εντεύθεν και το κοράνι στο οποίο ορκίζονται οι μουσουλμάνοι βουλευτές.

«Ουδέποτε από την Μεταπολίτευση ως σήμερα, η Βιβλιοθήκη κινδύνευσε να χάσει το “γραφείο 207” το οποίο αποκαλεί «ορόσημο του χώρου και της αποστολής της», τόνιζε η Ελένη Δρούλια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *