ροή ειδήσεων

Λιμενικό: Μεγίστη προσβολή και αθλιότητα οι δηλώσεις Σακελαρίδη



Σφοδρή αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος... και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του Λιμενικού, προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολιτική και ρητορική της ΝΔ ήταν ότι το λιμενικό θα πρέπει να φυλάει τα σύνορα και να κάνει ανάσχεση των σκαφών τα οποία έρχονται.

Ο κ. Σακελαρίδης εξηγώντας για το θέμα της ανάσχεσης είπε ότι αυτό σημαίνει περισσότερα ατυχήματα για να ανακόψεις μια ροή την οποία δεν μπορείς να ανακόψεις.

"Εκλαμβάνουμε τη δήλωση αυτή ως τη μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία για να αντεπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους διασώζοντας καθημερινά χιλιάδες συνανθρώπους μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών, η οποία καλεί τον κ. Σακελαρίδη αν διαθέτει στοιχεία να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα διαφορετικά να ανακαλέσει άμεσα τα όσα υποστήριξε.

"Τα χέρια των Λιμενικών απλώνονται για να σώσουν, για να δώσουν ελπίδα, και για να τηρήσουν τη στοιχειώδη τάξη και δεν βάφονται με αίμα!!"αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού Σώματος. Τονίζει ότι "τα στελέχη του λιμενικού με αυταπάρνηση, ζήλο, επαγγελματισμό, ευαισθησία, στοχευμένες δράσεις βοηθούν πονεμένους ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους".

"Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διέπραξε μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή" σχολίασε χθες ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Σακελαρίδης σε ανακοίνωσή του απαντώντας στον κ.Βαρβιτσιώτη τον κάλεσε "αντί να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους νησιώτες και το Λιμενικό Σώμα και να επιδίδεται σε προεκλογική σπέκουλα, ας αναλογιστεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησής του για τη σημερινή κατάσταση".

"Το Λιμενικό Σώμα, όντως, ανταποκρίνεται σε πολύ δύσκολα καθήκοντα μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες", αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας υπογραμμίζοντας ότι οι στιγμές κρίσιμες. "Ας σταματήσει κάθε σπέκουλα που επιχειρεί να εμπλέξει το Λιμενικό Σώμα στις προεκλογικές σκοπιμότητες" τονίζει ο κ. Δρίτσας

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *