ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τον λήστεψαν αλλά του άφησαν και … χαρτζιλίκι



Οι δράστες τον σκέπασαν με σεντόνι ενώ επέστρεφε στο σπίτι του...

Ληστές με … συνείδηση φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι δράστες που «χτύπησαν» και πάλι προχθές βράδυ στις Καλυθιές, αφού αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε επάνω του ο 68χρονος κάτοικος της περιοχής, αφήνοντας του όμως και μερικά για …. Χαρτζιλίκι!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην «Ροδιακή» το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 68χρονου βραδινές ώρες όταν επέστρεφε σπίτι του. Ο 68χρονος ξαφνικά και προτού καλά – καλά αντιληφθεί τι συνέβαινε, ένιωσε ένα σεντόνι να τον σκεπάζει και με αυτό οι άγνωστοι δράστες τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι του προκειμένου να του αφαιρέσουν χρήματα.

Τότε ο 68χρονος τους είπε ότι έχει επάνω του μόνο 120 ευρώ και δεν έχει άλλα χρήματα για να «περάσει» καταφέρνοντας έτσι να … ευαισθητοποιήσει τους δράστες οι οποίοι του πήραν μόνο τα 100 ευρώ και του άφησαν 20 ευρώ για … χαρτζιλίκι!

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό περιστατικό κλοπής που σημειώνεται στις Καλυθιές, μία τόσο φιλήσυχη περιοχή, η οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων το τελευταίο δίμηνο καταγράφει σχεδόν καθημερινά τέτοια περιστατικά σε βάρος των κατοίκων της!

Ακόμη και δύο ημέρες πριν, ζευγάρι που είχε μεταβεί για το πανηγύρι του Άη Γιάννη όταν επέστρεψε σπίτι του το οποίο φυλάσσεται από σκύλο, το βρήκε ανάστατο αφού το είχαν διαρρήξει άγνωστοι δράστες!

Οι κάτοικοι είναι έντονα αναστατωμένοι και προβληματισμένοι με την όλη κατάσταση, για αυτό και προσφεύγουν σε διάφορα μέτρα προστασίας των περιουσιών τους, όπως τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, τοποθέτηση συναγερμών κ.α.

Πηγή : Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *