ροή ειδήσεων

Η Ρόδος τολμά: Φτιάχνει δική της αεροπορική εταιρεία



Με την επωνυμία «Αεροπορικές Επιχειρήσεις Ρόδου Ανώνυμη Εταιρεία»...
και με διακριτικούς τίτλους RHODIAN AIR για το σύνολο της εταιρείας και για τις αερομεταφορές, RHODIAN AIR AVIATION COLLEGE για την εκπαίδευση αεροπορικών ειδικοτήτων, RHODIAN AIR AVIATOURS για την αντιπροσώπευση και εξυπηρέτηση αεροπορικών εταιρειών και RHODIAN AIR MAINTENACE για την συντήρηση αεροσκαφών, περνά στην επόμενη φάση εξέλιξής της η αεροπορική εταιρεία της Ρόδου, σύμφωνα με την «Ροδιακή».


Ήδη, έχει προβεί στη δέσμευση των παραπάνω διακριτικών τίτλων στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για τη νέα της παρουσίαση στο χώρο, όπως και με τη δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες ανασύστασης στο εσωτερικό της εταιρείας.


Η εταιρεία έχει εκπονήσει μετά από μελέτη, επιχειρηματικό σχέδιο έργο σπουδαίων οικονομολόγων, νομικών, και αεροπορικών συμβούλων, που εργάστηκαν τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες για την εκπόνησή του.

Το συγκεκριμένο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2016 – 2020, έχει υποβληθεί και είναι διαθέσιμο για ενημέρωση των ενδιαφερομένων στους αρμόδιους για επενδύσεις και ανάπτυξη της περιοχής φορείς, όπως στον κύριο Ιωάννη Πάππου Πρόεδρο Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κύριο Αντώνιο Καμπουράκη Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Κύριο Κωνσταντίνο Κατσίβα Πρόεδρο Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και κοινοποίηση για ενημέρωση και δράση στον κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Το παραπάνω επιχειρηματικό σχέδιο βασίζεται στην εκμετάλλευση των άγονων αεροπορικών γραμμών και κυρίως αυτών που συνδέουν τη Ρόδο με τα υπόλοιπα νησιά, για τις οποίες διαγωνισμός θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες, εφόσον δεν υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας και δεν διαταραχθεί περισσότερο η σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιγραμματικά στην επιστολή του προς τους φορείς, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κύριος Στυλιανός Φανουράκης αναφέρει:


“Αξιότιμοι κύριοι, Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έχουν παγώσει πολλά από τα σχέδιά μας για ανάπτυξη, επενδύσεις ή εκσυγχρονισμό του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που βρισκόμαστε.

Ωστόσο με την δύναμη και ελπίδα που μας απομένει, αλλά και με την ευθύνη που απορρέει από την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με τα αεροπορικά στην περιοχή μας σας καταθέτω σήμεραΕπιχειρηματικό Σχέδιο για την ανάπτυξη της “Αεροπορία Ρόδου Α.Ε.”.


Παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών των οργανισμών που εκπροσωπείτε και εφόσον δημιουργηθεί ανάγκη, είμαι στη διάθεσή σας για αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση όλων όσων αναφέρονται σε αυτό “.

metaforespress

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/15 14:39

    Επενδυτες ΠΡΟΣΟΧΗ. ΔΑΝΕ, ΤΡ.ΔΩΔ/ΣΟΥ . Οχι αλλα χαμενα χρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/15 16:41

    Προεδρο ξερεται πιον βαλεται αυτον που ηταν στην ΤΡ.ΔΩΔΕΚ. θα εχει σιγουρη επιτυχια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *