ροή ειδήσεων

Ισχυρή βροχόπτωση στη Ρόδο – Εντείνεται η κακοκαιρία τα ξημερώματα



Ισχυρή βροχόπτωση αυτή την ώρα στη Ρόδο με τη συνοδεία εκκωφαντικών βροντών... και ηλεκτρικών φαινομένων. Προσοχή από τους οδηγούς στους δρόμου . Η κακοκαιρία θα ενταθεί τα ξημερώματα με ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή μας.

Η πρώτη κακοκαιρία της χειμερινής σεζόν κάνει την εμφάνιση της στην Ρόδο. Αιτία είναι το βαρομετρικό χαμηλό δυτικά της Ελλάδας το οποίο θα κινηθεί στην περιοχή μας και θα τροφοδοτείται με μπόλικη υγρασία από τις ζεστές θάλασσες της Ρόδου.
Έτσι βροχές από το απόγευμα της Δευτέρας ενώ από τα ξημερώματα της Τρίτης κυρίως μετά τις μία την νύχτα θα αρχίσει επιδείνωση του καιρού στην Ρόδο με βροχές ,καταιγίδες και μπόλικα ηλεκτρικά. έχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα σε όλο το νησί ενώ δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις.

Από αργα το απόγευμα θα υπάρξει μία μικρή εξασθένιση των φαινομένων.Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ αρχικά που θα ενισχυθούν σε 7 και προς το βράδυ θα έχουμε και 8 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων θα έχουμε προς τα ξημερώματα της τετάρτης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 βαθμούς στα πιο ρεινά έως 25 με 26 βαθμούς Κελσίου στο υπόλοιπο νησί.

Επιμέλεια: Παπαγγελής Σταύρος



rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *