ροή ειδήσεων

Τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου έκρυβαν μυστικά που ήταν αδύνατον να φανταστούν οι πελάτες!


Πέντε οι συλλήψεις για την υπόθεση, που έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στα Τρίκαλα...Η έφοδος της αστυνομίας σε παράνομο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που λειτουργούσε σε παράλληλη οδό της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης, μετά τον Καραβόπορο, έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (16-09-2015).



Εντοπίστηκαν επι τόπου τέσσερα άτομα να εργάζονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητήθηκε και συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ο οποίος παραπέμπεται με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παράνομο εργαστήριο διαπιστώθηκε πως δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής. Τα γλυκά που παρασκευάζονταν μεταφέρονταν στη συνέχεια στο ζαχαροπλατείο που βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων και πωλούνταν στους πελάτες.


Οι τελευταίοι φαντάζονταν πως η παρασκευή των γλυκών γινόταν στα ενδότερα του ζαχαροπλαστείου που έβλεπαν να αστράφτει από καθαριότητα. Η σύλληψη του επιχειρηματία και των υπαλλήλων του, έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, ακόμα και εντός της ημέρας.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *