ροή ειδήσεων

Βρέφος πέθανε ξεχασμένο μέσα σε αυτοκίνητο!



Αγοράκι έντεκα μηνών που ξέχασαν οι παππούδες του μέσα στο αυτοκίνητο για δύο ώρες... πέθανε στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών...


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παππούδες του μικρού Jaxon Taylor είχαν αναλάβει να τον προσέχουν ενώ η μητέρα του, που εργάζεται νύχτα, κοιμόταν.
Οι Kyle και Meta Hendershot πήγαν το αγόρι στην εκκλησία μαζί με την άλλη κόρη τους κι ακόμα ένα εγγόνι τους και όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους ξέχασαν το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο.
Ήταν περίπου τρεις το μεσημέρι, ώρα που το θερμόμετρο στη Τζόρτζια έδειχνε 32 βαθμούς. Στις συνθήκες αυτές, μέσα σε κλειστό όχημα εκτιμάται πως η θερμοκρασία αυτή μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί, σύμφωνα με τον Σερίφη της περιοχής.
Μόνο όταν η μητέρα ξύπνησε και ρώτησε πού είναι ο γιος της συνειδητοποίησαν οι παππούδες πως το παιδί δεν ήταν μέσα στο σπίτι.
Παρά τις προσπάθειες της μητέρας και των νοσηλευτών που κλήθηκαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στο παιδί, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με στοιχεία του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, το βρέφος ήταν το 19ο (!) που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ επειδή το ξέχασαν μέσα σε κλειστό αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη.
Το θέμα είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα το 2014 όταν ένας πατέρας και πάλι από τη Τζόρτζια πέρασε όλη την ημέρα του στο γραφείο ενώ ο 2χρονος γιος του ήταν ακόμα δεμένος μέσα στο παιδικό καθισματάκι του στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *