ροή ειδήσεων

Η κόπρος του Αυγεία δεν καθαρίζει με το να σκοτώσεις τα... άλογα.



Διότι η κόπρος παραμένει εντός του στάβλου...


Εκτός ψηφοδελτίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Χαϊκάλης με απόφαση του Καμμένου.
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στο... κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έχει διαγραφεί και παραμένει εντός κόμματος.
Αιτία για την αποπομπή Χαϊκάλη από τις λίστες αποτελεί βεβαίως η υπόθεση της off shore, την οποία τον κατηγόρησαν ότι είχε στην Κύπρο 18 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους στον υφυπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη.
Ο Χαϊκάλης διέψευσε τις καταγγελίες ότι διατηρούσε off-shore, σημειώνοντας πάντως πως συνεργαζόταν με εταιρία με έδρα τη Λευκωσία. Υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για off-shore, αλλά για απολύτως νόμιμη εταιρία βάσει των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν πραγματοποιεί τριγωνικές συναλλαγές. Όσο για τις κατηγορίες ότι δεν δηλώθηκε η δραστηριότητα αυτή στο πόθεν έσχες του υπουργού, ο Χαϊκάλης σημείωσε πως ενημέρωσε τον κ. Νικολούδη πως δεν το ανέφερε καθώς είχε τερματίσει τη συνεργασία του με την εταιρία εδώ και τέσσερα χρόνια.
Ο Καμμένος είχε σπεύσει να πάρει αποστάσεις από τον κ.Χαϊκάλη, τον οποίο είχε καλέσει να δώσει εξηγήσεις στον ίδιο και δημόσια. Ωστόσο θεωρήθηκε ότι το ζήτημα θα έδινε τροφή στους πολιτικούς αντιπάλους των ΑΝΕΛ για αυτό και τις τελευταίες ημέρες, ο Καμμένος προβληματιζόταν για τη συμμετοχή του κ.Χαϊκάλη στις λίστες. Τελικά αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, γεγονός που σημαίνει ότι αδειάζει μία θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής.


Ότι η κυβέρνηση υπέγραψε μια πολύ σκληρή συμφωνία παραδέχθηκε ο Πάνος Καμμένος, ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπάθησε να βρει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
«Η νύχτα (της συμφωνίας) που έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα σκοτώσουμε την Ελλάδα ή τη συνείδησή μας, ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου» Σημείωσε, πάντως, ότι «αυτό δεν είναι μνημόνιο όπως τα προηγούμενα μνημόνια», υπό την έννοια ότι δεν περιέχει το αγγλικό δίκαιο, ενώ χαρακτήρισε ως επιτυχία της κυβέρνησης ότι η έδρα του νέοτ ΤΑΙΠΕΔ δεν πήγε στο Λουξεμβούργο. Αποφάσισα να στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα. Αν οι ΑΝΕΛ φεύγαμε εκείνο το βράδυ από την κυβέρνηση, θα είχαμε 25% σήμερα, αλλά θα είχα δολοφονήσει την κυβέρνηση και την χώρα μου» τόνισε ο κ. Καμμένος.


Σταμάτα ρε να μιμήσε τον Καρατζαφερη. Βρες και κάτι δικό σου. Έλεος.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/15 18:41

    Τον βάλει δεν τον βάλει στις λίστες του οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στην βουλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *