ροή ειδήσεων

Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε Κάλυμνο και Ρόδο



Οργιάζει και στα Δωδεκάννησα η παράνομη καλλιέργεια κάνναβης...

Οργιάζει και στα Δωδεκάννησα η παράνομη καλλιέργεια κάνναβης, όπως προκύπτει από τις συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών που έχουν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο. Άλλοι τρεις συνελήφθησαν να καλλιεργούν φυτείες στην Κάλυμνο και τη Ρόδο.


Στην Κάλυμνο, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 24χρονου και διαπίστωσαν ότι σε έναν επιμελώς περιφραγμένο χώρο έξω από αυτό καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, που είχαν ύψος από ένα ως 3,20 μέτρα. Στο σπίτι του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη και προσήγαν το νεαρό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων στη Ρόδο, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έπιασαν στα πράσα έναν 48χρονο και έναν 36χρονο μέσα στο αγρόκτημα του πρώτου, τους ακινητοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή τους 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια μηχανική ζυγαριά. Τα ναρκωτικά προέρχονταν από το θερμοκήπιο που είχε στο αγρόκτημα ο 48χρονος, όπου εντοπίστηκαν πέντε χασισόδεντρα με ύψος από 1,20 ως 1,80 μέτρα και εξοπλισμός για την καλλιέργειά τους. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *