ροή ειδήσεων

Μια ελληνική εφαρμογή για να πλακώνεις πολιτικούς στο ξυλο!



Μιλάμε με τους δημιουργούς της εφαρμογής...

True Gallop που σε βοηθάει να εκτονωθείς προεκλογικά, ρίχνοντας ξύλο στους υποψήφιους βουλευτές

Ανάμεσα στα πολλά λόγια, τα ακόμη περισσότερα ψέματα και την παρέλαση πολιτικών στις οθόνες μας, αποκλείεται να μην έχεις σκεφτεί τρόπους για να εκτονώσεις την αγανάκτηση που σου προκαλούν.

Τις περισσότερες φορές θα ήθελες να τους τις βρέξεις. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι Αλεξάνδρα Αϊβαζόγλου, Άρης Σεμερτζίδης, Χρήστος Σκάνδαλος και Κωνσταντίνος Κατσαούνης οι οποίοι αποτελούν την ομάδα που ‘κρύβεται’ πίσω από την δημιουργία της εφαρμογής «True Galop».

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό και καθόλου χαλαρό application για android κινητά και tablets. Μια πρωτοποριακή και αληθινή δημοσκόπηση όπου ο παίχτης καθημερινά και εβδομαδιαία μπορεί να εκλέξει τον Πρωθυπουργό της χώρας ανάμεσα από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες, ξυλοφορτώνοντάς τον. Διαλέγεις τον αγαπημένο σου ήρωα και ρίχνεις όσο πιο πολλές «ψήφους» μπορείς.

Σημάδεψε προσεκτικά όμως γιατί η ψήφος σου κάνει τη διαφορά. Ένα καυστικό και χιουμοριστικό παιχνίδι για να μετρήσει πόσα «κιλά αγάπη» έχει ο Ελληνικός λαός προς τους ηγέτες του.

Με κρίση ή χωρίς κρίση, πιστεύουμε πως ο,τι και αν βρεθεί μπροστά σου πρέπει να του δώσεις χρόνο, προσοχή και ενέργεια. Θα καταλήξει σαν μια εμπειρία που κάπου θα οδηγήσει, άλλωστε συμπτώσεις δεν υπάρχουν. Όλα στη ζωή για κάποιο λόγο συμβαίνουν.

Τι ήταν αυτό που λειτούργησε ως κίνητρο για την δημιουργία του True Galop; «Ζώντας στην Ελλάδα της μη παραγωγικότητας νιώσαμε την ανάγκη να γίνουμε παραγωγικοί. Κι εμείς όπως όλοι, νοιώθουμε την πίεση της καθημερινότητας να μας βαραίνει.

Επειδή όμως μας πιέζει το περιβάλλον, εμείς οι ίδιοι χρειαζόμαστε τρόπους χαλάρωσης όπως ένα παιχνίδι και ΟΧΙ έξτρα πίεση-όπως προκαλούν τα ΜΜΕ. Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε κάτι που με τον μοναδικό και χιουμοριστικό δικό του τρόπο θα προσπαθήσει να ελαφρύνει αυτήν την πίεση από εμάς, εσάς και τους ήρωες του παιχνιδιού», θα πουν.



— Γιατί δημιουργήσατε το «Τrue Galop» και τι θέλατε να πετύχετε με την συγκεκριμένη εφαρμογή;

Όλοι μας μετά την ενηλικίωση έχουμε πάει σε ένα εκλογικό κέντρο, περάσαμε από τους νεαρούς στις πόρτες των εκλογικών κέντρων και φτάσαμε σε αυτό το μαγικό κουτί, την κάλπη. Το ψηφοδέλτιο πάντα ήταν ένα εργαλείο διαμαρτυρίας και σταθερότητας και μάλιστα δυνατό. Δίνει την δύναμη στο λαό να εκλέξει και να επιλέξει.

Όμως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει τη δύναμη του, είτε λόγο αποχής, είτε λόγο δυσπιστίας και ο κόσμος όλο και πιο πολύ αγανακτεί. Έτσι, αποφασίσαμε την αγανάκτηση αυτή να την διακωμωδήσουμε και να την διοχετεύσουμε σε ένα παιχνίδι.

Θα ήθελα πολύ να δείρω κάποιον, όμως ας μην κοροϊδευόμαστε, οι άνθρωποι ξεφύγαμε από τους πιθήκους, πλέον γελάμε τη θλίψη μας, γελάμε τον εκνευρισμό μας. Επομένως, με αυτό το σκεπτικό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν χωρίς να χαλάσουν τη «χρυσή» τους όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα. Να τις βρέξουν στους ανθρώπους που θα ήθελαν περισσότερο ψηφιακά.

— Πώς παίζεται το παιχνίδι;

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο Google PlayStore γράφοντας “True Galop”είστε έτοιμοι να αρχίσετε. Διαλέγετε τον «αγαπημένο σας ήρωα, το όπλο σας βλέπετε την αντίστροφη μέτρηση καιείστε στο ring! Εσείς κι αυτός επιτέλους μόνοι.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ απλά πατώντας στηνοθόνη ρίξτε όσο πιο πολλές μπουνιές, μαγκουριές ή ροπαλιές μπορείτε. Στο τέλος απολαύατε τοαποτέλεσμα και οι ψήφοι σας θα καταμετρηθούν αυτόματα. Προσοχή όμως γιατί κάθε βράδυ 9 – 10 οικάλπες κλειδώνουν κι έχουμε καταμέτρηση για τον επόμενο μεγαλύτερο συλλέκτη ξύλου. — Θα πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της Κυριακής; Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα βρεθούμε ξανά στην κάλπη. Άλλωστε δεν ανησυχούμε, έγιναν της μόδας, σε 6 μήνες πάλι θα έχουμε την επιλογή.

— Ποια είναι η άποψη σας για την πολιτική;

Σήμερα πιστεύετε ότι οι νέοι διεκδικούν ή συμβιβάζονται; Η πολιτική είναι επιστήμη, εργαλείο, νόμισμα και όπως όλα τα νομίσματα έχει δύο πλευρές. Δυστυχώς όμως τα νομίσματα είναι χρήματα, όποτε συνδυάζοντας την πολιτική και τα χρήματα μπορεί κανείς εύκολα να δει που καταλήγει. Στη διαφθορά. Η άλλη πλευρά του νομίσματος δεν νομίζω πως μας έχει εμφανιστεί ακόμη αλλά η ελπίδα πεθαίνει μετά από εμάς. Πάντα.



— Τι χρειάζεται ώστε μια ιδέα να γίνει πράξη;

Σωστή διατύπωση, όρεξη, θέληση, έμπνευση και αποχή από την κακή καθημερινότητα. Στην αποχή αναφερόμαστε διότι καταπιέζει όλα τα προηγούμενα και δεν αφήνει το μυαλό και τη καρδιά να συνεργαστούν σωστά. Μπλοκάρει θα λέγαμε τις δυνατότητες μας ως ανθρώπους και μας πνίγει μέσα σε φόρους, επιχειρηματίες και Μέρκελ.

Είναι γεγονός πως ιδέες θα υπάρξουν αμέτρητες, ιδέα όμως δεν σημαίνει εμπειρία. Για αυτό πάρτε φόρα και υλοποιήστε όσο περισσότερες ιδέες μπορείτε, κάποια θα σας βγει χρυσή, μα όλες θα συμβάλλουν στην εξέλιξη σας.

— Τι θα συμβουλεύατε τους νέους που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές του εφαρμογές;

Είστε ΝΙΝΤΖΑ! Και ο ΝΙΝΤΖΑ προστατεύει τους αδυνάτους και πλένει τα δόντια του! Απελευθερωθείτε, βγείτε έξω, πιείτε τα με φίλους και δώστε σημασία στα μικροπράγματα. Τα υπόλοιπα θα εμφανιστούν μπροστά σας.

— Στην Ελλάδα της κρίσης με τι αξίζει να ασχολείται κανείς και αν είστε αισιόδοξοι για το μέλλον;

Με κρίση ή χωρίς κρίση, πιστεύουμε πως ο,τι και αν βρεθεί μπροστά σου πρέπει να του δώσεις χρόνο, προσοχή και ενέργεια. Θα καταλήξει σαν μια εμπειρία που κάπου θα οδηγήσει, άλλωστε συμπτώσεις δεν υπάρχουν. Όλα στη ζωή για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Η «κρίση» όπως την ονομάσαμε απλά μπλοκάρει την όρεξη μας, το χαμόγελο μας και την αποφασιστικότητα μας να γίνουμε δημιουργικοί και παραγωγικοί. Οπότε, δώστε του να καταλάβει με χαμόγελο. Χαμογελώντας στο παρόν, γεμίζεις μέσα σου, γεμίζεις τον απέναντι και χτίζεις το μέλλον.



Εσείς λοιπόν σε ποιον θα θέλατε να τις βρέξετε;

https://www.facebook.com/truegalop?fref=ts

Κατέβασε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ εδώ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *