ροή ειδήσεων

Νέο κανόνι στην ελληνική αγορά- Ποια μεγάλη και σοβαρή εταιρεία έκλεισε οριστικά;



"Οι εργαζόμενοι είναι ουσιαστικά όμηροι" καταγγέλλει ο γ.γ. Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων...
Οι φήμες για «κανόνι» στην συγκεκριμένη εταιρεία κυκλοφορούσαν ευρέως από πέρσι Απ’ ότι φαίνεται οι φήμες επιβεβαιώθηκαν.

Πρόκειται για την airfasttickets, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα για μεγάλο διάστημα. Και οι δύο σελίδες airfasttickets.gr και airfasttickets.com έχουν ήδη κατέβει ενώ τα τηλέφωνα της εταιρίας δε λειτουργούν. Oι σελίδες της airfast tickets στα social media έχουν να ανανεωθούν από τις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον γ.γ. Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θάνο Βασιλόπουλο, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, οι περίπου 65 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες, και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.



«Οι εργαζόμενοι είναι ουσιαστικά όμηροι» δήλωσε ο κος Βασιλόπουλος «έρχονται στη δουλειά απλήρωτοι χωρίς ουσιαστικά να έχουν αντικείμενο εργασίας, μήπως και πάρουν τα χρωστούμενα». Σύμφωνα με τον κο Βασιλόπουλο η εργοδοσία είναι ανύπαρκτη ενώ δεν εμφανίστηκε ούτε στην τριμερή επιτροπή που συγκλήθηκε γι’ αυτό το λόγο στο Υπουργείο Εργασίας τον Ιούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενάμισι σχεδόν χρόνο πριν, όταν ο ελληνικός αλλά και ο ξένος τύπος είχε ξεκινήσει να καλύπτει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας, η airfast tickets διέψευσε κατηγορηματικά πως υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα ενώ λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι έχει βρει Κινέζους επενδυτές.

πηγή: athensmagazine


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *