ροή ειδήσεων

Κρουαζιέρες για δύο στην τιμή του ενός απ'τη Celestyal Cruises



Χάρη στα οικονομικά πακέτα της Celestyal Cruises το καλοκαίρι παίρνει παράταση...
για ταξίδια σε ξεχωριστούς προορισμούς...

Το καλοκαίρι συνεχίζεται αρκεί να ανακαλύψει κανείς τις ευκαιρίες για μικρές ή μεγάλες «θαλασσινές» αποδράσεις με τις δημοφιλείς «Εικόνες Αιγαίου» τηςCelestyal Cruises. Με δελεαστικές προσφορές ειδικά για τους Έλληνες, καθώς ταξιδεύουν δύο άτομα στην τιμή του ενός, οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουντριήμερα από Παρασκευή ως Δευτέρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη γραφική Πάτμο, το Ηράκλειο και την πανέμορφη Σαντορίνη.

Για το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ιδανική επιλογή αποτελούν επίσης και οι κρουαζιέρες στη Βενετία και Δαλματικές ακτές, αλλά και η προσκυνηματική κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη, για όσους αγαπούν τα ταξίδια και νιώθουν ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, η Celestyal Cruises θα σαλπάρει στις 9, 16 και 23 Οκτωβρίου για τη Βενετία και Δαλματικές Ακτές, προσφέροντας οικονομικά πακέτα για επτά μαγευτικές ημέρες κρουαζιέρας σε ξεχωριστούς προορισμούς που αναμένεται να συγκινήσουν κάθε ταξιδιώτη. Σε πολύ προσιτές τιμές οι επιβάτες θα απολαύσουν την αυθεντική φιλοξενία της Celestyal Cruises που τα περιλαμβάνει όλα διατροφή, ποτό, διασκέδαση εν πλω, καθώς και εκδρομές όπως ενδεικτικά στο ιστορικό Μπάρι, τη γραφική Βενετία, το Ντουμπρόβνικ, τους Άγιους Σαράντα και την Κέρκυρα. Σημειωτέον ότι στην τιμή του πακέτου της κρουαζιέρας περιλαμβάνεται μια ολοήμερη επίσκεψη στη μοναδική Βενετία για περιπλανήσεις στα όμορφα σοκάκια της πλέον ρομαντικής πόλης της Ευρώπης.



Θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises, δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιλέξουν την κρουαζιέρα σε Βενετία και Αδριατική, να επιβιβαστούν ή και να αποβιβαστούν από το λιμάνι του Λαυρίου, της Κέρκυρας και της Πάτρας. Για τους δε επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, θα παρέχει επιπλέον και τη μεταφορά από και προς το λιμάνι επιβίβασης της κρουαζιέρας.

Τέλος, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, η Celestyal Cruises θα πραγματοποιήσει, επταήμερη προσκυνηματική κρουαζιέρα με τοCelestyal Crystal. Με αφετηρία το Λαύριο, οι επιβάτες θα επισκεφθούν προορισμούς με θρησκευτικό ενδιαφέρον και αστείρευτη ομορφιά. Η μαγευτικήΚωνσταντινούπολη με την Αγιά Σοφιά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Δίκιλι και η πόλη Άσσος, διαδρομή σταθμός για τη διάδοση του Χριστιανισμού, αλλά και η Αρχαία Πέργαμος, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδρομή, η Πάτμος με το ξακουστό Μοναστήρι του Άγιου Ιωάννη Θεολόγου και η αρχόντισσα των Κυκλάδων, η Σύρος, με τους πολυάριθμους ναούς της είναι μερικά από τα μέρη που περιλαμβάνει η κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises. Σε επτά ημέρες οι επιβάτες θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε Ανατολή και Δύση εξερευνώντας από κοντά τις διαφορετικές πτυχές της θρησκείας.



Παράλληλα, υπέροχες εν πλω θεματικές εκδηλώσεις περιμένουν τους επιβάτες ανάλογα με τις ημερομηνίες που θα επιλέξουν. Αξέχαστες μουσικές βραδιές με τον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη, αφιέρωμα στους παραδοσιακούς χορούς και τις παραδόσεις του τόπου μας με το Λύκειο Ελληνίδων, αλλά και ταξίδια στις γεύσεις του Αιγαίου ή στα ελληνικά κρασιά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.

Η Celestyal Cruises με γνώμονα την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τους μοναδικούς προορισμούς, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες να πραγματοποιήσουν το φθινόπωρο όμορφα και κυρίως οικονομικά ταξίδια. Γιατί με τη Celestyal Cruises το φθινόπωρο μετατρέπεται σε ένα ακόμα πιο «δροσερό» καλοκαίρι.


Πηγή:www.reporter.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *