ροή ειδήσεων

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για το debate των πολιτικών αρχηγών



Πότε θα γίνει η μονομαχία Τσίπρα - Μεϊμαράκη....

Όπως αποφασίστηκε η τηλεοπτική μονομαχία όλων των τηλεοπτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και θα έχει τρίωρη διάρκεια, από τις 10 το βράδυ έως τη μια μετά τα μεσάνυχτα, ενώ πέντε ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ Τσίπρα - Μειμαράκη.

Οι λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά θα καθοριστούν σε νέα σύσκεψη αύριο στις 12 το μεσημέρι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεμαχία θα διεξαχθεί σε στούντιο της ΕΡΤ, για συντονιστής της συζήτησης θα προταθεί ο παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης Πάνος Χαρίτος, ενώ θα ζητηθεί οι δημοσιογράφοι που θα εκπροσωπήσουν τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Σε ότι αφορά στη δομή της τηλεμαχίας, οι ίδιες πληροφορίες κατατείνουν στο ότι θα περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες, εκ των οποίων τρεις θεματολογικές και μια ελεύθερη, ενώ οι επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων θα έχουν τη δυνατότητα μιας ελεύθερης τοποθέτησης.

Για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να γίνει το ντιμπέιτ, χρειάστηκε να ακυρώσει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ την προγραμματισμένη, για την ίδια ημέρα, περιοδεία του στην Βοιωτία που αποτελεί και τη δεύτερη περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος, ενώ και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετέθεσε την παρουσία του στην ΔΕΘ, σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Εμείς σεβόμαστε τις δημοκρατικές διαδικασίες για αυτό και ακυρώσαμε την παρουσία του προέδρου στην ΔΕΘ την ίδια ημέρα. Αλλιώς αν δεν γινόταν θα ήταν ένα κακό κομματικό δίπολο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.

Η ΝΔ πάντως ζητάει την διεξαγωγή και άλλων τηλεοπτικών συζητήσεων, μεταξύ των εκπροσώπων όλων των κομμάτων, σε επτά θεματικές ενότητες.

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κα Πηνελόπη Γαβρά, προσερχόμενη στη σύσκεψη εκπροσώπων δήλωσε: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, επειδή πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη πλήρως ενημερωμένοι, κάτι που δυστυχώς δεν το επιτρέπει η ασφυκτικά σύντομη προεκλογική περίοδος, εκτός από τα δύο Debate με τους Πολιτικούς Αρχηγούς, προτείνει τη διεξαγωγή διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες: Οικονομία, ανάπτυξη, Εξωτερική πολιτική, Παιδεία, Νέα Γενιά Ασφάλεια πολίτη, Αγρότες, Κοινωνικό κράτος, Πολιτισμός, αθλητισμός».

«Όλοι θέλουν να μην υπάρχουν μονόλογοι. Θέλουμε να μια ελεύθερη συζήτηση και διαλόγους, ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο αλλά ψάχνουμε τον τρόπο, σχολίασε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/9/15 13:57

    Τον αρχηγό της χρυσης αυγης τον απεκλεισαν οι "δημοκράτες"!φοβουνται την φωνη της αληθειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/15 17:43

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/15 18:00

    Αυτοί είναι οι εθνοσωτήρες της τσέπης τους. Όλα τ` αστέρια που θα "σώσουν" τη Χώρα από τον κατήφορο της φτώχειας. Αυτοί είναι οι "δημοκράτες" πολιτικοί που τρέμουν τη Χρυσή Αυγή.
    Ένας κι` ένας, η αφρόκρεμα της χωματερής, εκεί τους αξίζει να τους αδειάσουν. ΟΥΣΤ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/9/15 21:27

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *