ροή ειδήσεων

Τι γυρεύει η Donatella Versace στη Σύμη;



Η Ντονατέλα μαζί με την κουστωδία της κατέφτασε στη Σύμη νωρίς το απόγευμα την περασμένη εβδομάδα...

Η αειθαλής σχεδιάστρια μόδας του οίκου Versace αποφάσισε φέτος να τονίσει το μαύρισμά της κάτω από τον ελληνικό ήλιο, επιλέγοντας να δέσει με το yacht της στα καταγάλανα νερά της Σύμης

Ο παραθερισμός Χολιγουντιανών σταρ και ανθρώπων της μόδας συνεχίστηκε και το φετινό καλοκαίρι σε Αιγαίο και Ιόνιο, καθώς τα φωτογραφικά ενσταντανέ που τους απαθανάτιζαν να χαίρονται τα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας πάνω σε mega yachts διαδέχονταν το ένα το άλλο στους λογαριασμούς που διαθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά την Ελ Μακφέρσον, τη Βανέσα Παραντί, τη Σακίρα, την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, τον Μάριο Τεστίνο, τον Τομ Χανκς και τη Λίντσεϊ Λόχαν -η οποία είχε αναστατώσει ολόκληρη τη Μύκονο για εβδομάδες- ήρθε η σειρά της Ντονατέλα Βερσάτσε. Η εμβληματική αντιπρόεδρος και επικεφαλής σχεδιάστρια του οίκου Versace είχε επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα το 2011.






Τότε συνοδευόταν από την κόρη της και τις λίγες μέρες που έμειναν στην Ελούντα της Κρήτης οι τρελές απαιτήσεις της είχαν μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Αυτή τη φορά για τη διαμονή της επέλεξε ένα πολυτελές ιστιοπλοϊκό σκάφος με πολυπληθές προσωπικό έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε της επιθυμία. Φυσικά, από το πλάι της δεν έφευγαν οι άνθρωποι της προσωπικής της ασφάλειας. Η Ντονατέλα μαζί με την κουστωδία της κατέφτασε στη Σύμη νωρίς το απόγευμα την περασμένη εβδομάδα, ενώ είχε ήδη περάσει μέρος των διακοπών της στα παράλια της Τουρκίας, στην Αλικαρνασσό και τη Μαρμαρίδα. Μια μέρα προτού καταπλεύσει στη Σύμη είχε κάνει μια σύντομη στάση σε κάποιες από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες της Ρόδου, χωρίς ωστόσο να κατέβει στο νησί. Στη Σύμη αντιθέτως κατέβηκε και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά, που αποτελούν πια σήμα κατατεθέν της, περιπλανήθηκε στα γραφικά σοκάκια μαζί με την παρέα της. Αν και η εν λόγω διασημότητα δεν φημίζεται για την εγκαρδιότητα και το προσιτό του χαρακτήρα της, ήταν φιλική και χαμογέλασε σε όσους έδειξαν να την αναγνωρίζουν. Μάλιστα δεν αρνήθηκε να ποζάρει με το γνωστό της τουπέ και να βγει φωτογραφίες μαζί τους. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ψωνίσει και παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία φόρτωσε σε άτομα της προσωπικής της ασφάλειας που την ακολουθούσαν κατά πόδας.



Μια μέρα προτού καταπλεύσει στη Σύμη το εντυπωσιακό ιστιοφόρο της είχε κάνει μια σύντομη στάση σε κάποιες από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες της Ρόδου, χωρίς ωστόσο να κατέβει στο νησί

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το γνωστό εστιατόριο «Los Art Yacht Club», το οποίο φημίζεται για την ελληνική δημιουργική κουζίνα του, όπου δοκίμασε κλασικά καλοκαιρινά ελληνικά πιάτα, όπως γυαλιστερές, χταπόδι και καλαμάρι. Για κυρίως επέλεξε τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, την αστακομακαρονάδα, ενώ εντύπωση στους παρευρισκόμενους έκανε το γεγονός ότι δεν αρνήθηκε να δοκιμάσει ακόμα και τα γλυκά του καταλόγου. Ολοκλήρωσε το γεύμα της με ένα κοκτέιλ που θεωρείται must στο «Los Art Yacht Club». Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο μαγαζί περιγράφει: «Ηταν λίγο απόμακρη και φορούσε συνέχεια τα γυαλιά της, αλλά δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση. Μάλιστα έδειξε πολύ ευχαριστημένη με το φαγητό της». Αμέσως μετά το δείπνο, η παρέα κατευθύνθηκε και πάλι προς το σκάφος αφού άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη σχεδιάστρια πέταξε αρχικά με ιδιωτικό learjet μέχρι την Τουρκία, απ’ όπου ξεκίνησε τις διακοπές της, εντυπωσιάζοντας με το υπεράριθμο των αποσκευών της. Από το αεροδρόμιο την παρέλαβε μια λιμουζίνα για να τη μεταφέρει στο πολυτελές σκάφος που είχε νοικιάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Αλλωστε για την Ντονατέλα Βερσάτσε οι διακοπές αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες κολεξιόν της.



Η σιδηρά κυρία του οίκου Versace δέχτηκε ακόμη και να φωτογραφηθεί με επισκέπτες του νησιού που την αναγνώρισαν

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *