ροή ειδήσεων

Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6s και 6s Plus



Τις πληροφορίες που υπήρχαν από την ημέρα της παρουσίασης.... των νέων iPhone 6s και 6s Plus ότι η Ελλάδα θα είναι στο δεύτερο “κύμα” των χωρών που διατίθενται οι νέες συσκευές επιβεβαίωσε η Apple...



Όπως έγινε γνωστό από τον αμερικανικό κολοσσό, τα νέα iPhone θα ξεκινήσουν να διατίθενται στα ελληνικά καταστήματα στις 9 Οκτωβρίου από τα δίκτυα καταστημάτων των εταιρειών κινητής (Cosmote, Vodafone, Wind), το δίκτυο μεταπωλητών της iSquare (επίσημου διανομέα των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο) και τις μεγάλες αλυσίδες. Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά εκτιμάται ότι το iPhone 6s (με οθόνη των 4,7 ιντσών) θα είναι στο επίπεδο των 790 ευρώ και το iPhone 6s Plus (με οθόνη 5,5 ιντσών) θα κινείται στα 900 ευρώ. Μαζί με την Ελλάδα τα νέα μοντέλα θα ξεκινήσουν να διατίθενται σε άλλες 39 χώρες.

Σύμφωνα με την Apple, οι πωλήσεις των νέων iPhone ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς διετέθησαν περισσότερα από 13 εκατ. συσκευές κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της διάθεσης (23-25 Σεπτεμβρίου) στις χώρες του πρώτου “κύματος”.

Η σημαντικότερη διαφορά των νέων iPhone είναι η ενσωμάτωση μίας νέας τεχνολογίας, την οποία η Apple ονομάζει 3D Touch, γιατί προσφέρει μία “τρίτη” διάσταση στην αφή. Συγκεκριμένα, το παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη πάνω σε ένα εικονίδιο ή μία φωτογραφία έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται περισσότερες λειτουργίες. Σαφώς βελτιωμένος είναι ο επεξεργαστής που είναι 70% ταχύτερος, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στη νέα οπίσθια κάμερα που θα διαθέτουν τα iPhone 6s και 6s Plus. Η ανάλυση “ανέβηκε” πλέον στα 12 megapixel, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα για λήψη 4K video. Επιπλέον, η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5 megapixel για καλύτερη ποιότητα στις video κλήσεις μέσω του FaceTime. Ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία Live Photos που “ζωντανεύει” μία φωτογραφία αξιοποιώντας το 3D Touch. Στην προκειμένη περίπτωση, το iPhone “τραβά” περίπου 1,5 δευτερόλεπτπο παραπάνω εικόνες για να προσφέρει την έννοια της κίνησης ή του ήχου σε μία live photo.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *