ροή ειδήσεων

Ζητιάνευε με τον μικρό γιο της και έπειτα μπήκε σε μια... Mercedes Benz!



Το απίστευτο περιστατικό που κατέγραψε μια περαστική...

Η Melissa Smith, από την Καλιφόρνια, έβλεπε μια έγκυο γυναίκα να ζητιανεύει ανάμεσα στα καυσαέρια των αυτοκινήτων μαζί με τον μικρό γιο της, έξω από το Eastlake Village Center, κάθε Σαββατοκύριακο, για μεγάλο διάστημα.

Μια μέρα όμως τους πέτυχε την ώρα πολύ τελείωναν τη... βάρδια τους και λίγο αργότερα είδε τη γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, που ήταν μια Mercedes Benz!

Η Melissa αποφάσισε να τους ακολουθήσει και έκπληκτη είδε πως το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από ένα άλλο εμπορικό και η γυναίκα με το παιδί πήραν πάλι τη θέση τους ως ζητιάνοι.

Όπως ήταν επόμενο, ο θυμός της Melissa ήταν τεράστιος, ενώ αποφάσισε να κρατήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, μαθαίνοντας έπειτα πως αυτό ανήκε σε μια γυναίκα που ζούσε σε μια ακριβή περιοχή, όπου το ενοίκιο αγγίζει περίπου τα 2.500 δολάρια τον μήνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, τα βιαστικά συμπεράσματα είναι καλύτερο να αποφεύγονται για τους ανθρώπους που ζητούν ελεημοσύνη, καθώς είναι πιθανό να μην έχουν πάντα πραγματική ανάγκη από χρήματα.



E-Radio.gr Daily

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *