ροή ειδήσεων

Η «κυβέρνηση των λουλουδιών» ξεπέρασε ακόμα και τα παιδιά της… αλλαγής (photo)


Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα επινίκια του Πάνου Καμμένου και των…
συντρόφων του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στο πριβέ πάρτι που διοργάνωσαν το βράδυ των εκλογών στον Πλούταρχο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Δυστυχώς, το ρεπορτάζ που ήθελε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας) και άλλα κυβερνητικά στελέχη να τα… σπάνε στα μπουζούκια γιορτάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο στην υγειά των ψηφοφόρων, αλλά και των αξύριστων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώθηκε, αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά της… αριστεράς ακολουθούν τα χνάρια των παιδιών της… αλλαγής!


Από το «Ποσειδώνιο», φυσικά δεν έλειψε και ο… απαραίτητος σε τέτοιες περιπτώσεις «λουλουδοπόλεμος», θυμίζοντας κάτι από εποχή κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Άκη Τσοχατζόπουλου και… ΣΙΑ, την ώρα που ο Έλληνας γονιός - ο οποίος πίστεψε για μία ακόμη φορά (κόντρα σε όλους και σε όλα) τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυρίου Καμμένου για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει τις προκλητικές σπατάλες των… προηγούμενων που ακόμα πληρώνει μαζί με τα σκάνδαλα που παραμένουν στο συρτάρι (βλέπε λίστα Λαγκαρντ) - μετρά όσα κέρματα έχουν απομείνει στην τσέπη του για να δει αν «βγαίνει» το γάλα του παιδιού του…



Ή μήπως τελικά έτσι τους θέλει ο ελληνικός λαός; Να γλεντούν σε βάρος των… κορόιδων;

Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι εκείνο το βράδυ, το κέντρο που τραγουδά ο λαϊκός αοιδός ήταν κλειστό, ωστόσο άνοιξε τις πόρτες του μετά από ειδική… παραγγελιά, μόνο και μόνο για να υποδεχθεί το καλύτερο(;)… παιδί που λέει και ο Πλούταρχος.

Υπό άκρα μυστικότητα έτσι, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και αφού είχε προηγηθεί η κοινή εμφάνισή με το θριαμβευτή των εκλογών, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο κύριος Καμμένος, ανακουφισμένος αφού «ξεφτίλισε» τους δημοσκόπους, δεν δίστασε να κάνει ακόμα και επίδειξη των φωνητικών του δυνατοτήτων και εκτός Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες… κακές γλώσσες, μόλις ήχησαν οι πρώτες νότες από το μεγάλο σουξέ «Ο άνθρωπός σου», ασυγκράτητος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του Πλούταρχου και τραγούδησε με πάθος.

Προτού αποχωρήσει μάλιστα, ο κ. Καμμένος φρόντισε να εκδηλώσει εμπράκτως την ευγνωμοσύνη στο προσωπικό του κέντρου που έχασε το ρεπό του για… πάρτη του ή για (το) πάρτυ του.

Όπως το πάρει κανείς…

Μόνο, μην πλήρωσε για μία ακόμη φορά τα… σπασμένα (πιάτα) ο φουκαριάρης Έλληνας φορολογούμενος που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Φυσάει άλλωστε ήδη πολύ από το σπασμένο του το τζάμι…




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *