ροή ειδήσεων

Reuters: Το ελληνικό «Twittergate» και η εύθραυστη ισορροπία της κυβέρνησης Τσίπρα



Η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου, μέσω Twitter, από τη νέα ελληνική κυβέρνηση.... μέσα σε ελάχιστες ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, εξαιτίας των ρατσιστικών και ομοφοβικών σχολίων που, μεταξύ άλλων, είχε αναρτήσει στο παρελθόν στο Twitter, κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου, με τα διεθνή ΜΜΕ να γράφουν για ένα «άσχημο ξεκίνημα» για τον Αλέξη Τσίπρα και το Reuters να κάνει λόγο για το ελληνικό... «Twittergate»!

Σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας το πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως η παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου αναδεικνύει περίτρανα τους κινδύνους με τους οποίους βρίσκεται αντιμέτωπος ο κ. Τσίπρας στην προσπάθεια να διατηρήσει τη συνοχή της εύθραυστης κυβέρνησής του.

«Το μελάνι δεν είχε καν στεγνώσει μετά την ορκωμοσία των υπουργών της νέας ελληνικής κυβέρνησης, αλλά ζητήθηκε από τον νέο υφυπουργό Υποδομών να παραιτηθεί εξαιτίας των προσβλητικών αναρτήσεων που φέρεται να είχε κάνει στο Διαδίκτυο», γράφει χαρακτηριστικά το Reuters, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος ο κ. Καμμένος αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Reuters, η υπόθεση Καμμένου αποσπά αρνητικά την προσοχή της κυβέρνησης Τσίπρα ο οποίος πρέπει τώρα να εφαρμόσει τους όρους που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο και την ίδια ώρα να αντιμετωπίσει τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά στις ελληνικές ακτές.

Μιλώντας, πάντως, στο πρακτορείο, κυβερνητική πηγή ανέφερε πως «δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την κρίση του Τσίπρα», αλλά «έχει να κάνει με το γεγονός ότι προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία απέναντι στον κυβερνητικό του εταίρο». Στο πλαίσιο αυτό η ίδια πηγή εξήγησε πως ο κ. Τσίπρας απέρριψε ένα άλλο πρόσωπο από τον κατάλογο των ΑΝΕΛ.


Το δημοσίευμα του Reuters




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *