ροή ειδήσεων

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Κοράκια" πουλάνε τις εξωλέμβιες μηχανές σε δουλεμπόρους [video]



Κοράκια της Λέσβου πουλάνε τις εξωλέμβιες μηχανές σε δουλεμπόρους- Σκάφη έρχονται στην Λέσβο για να φορτώσουν τις μηχανές...
Το κύμα παράτυπων μεταναστών από διάφορες χώρες που πλήττει μέσω Τουρκίας τα ελληνικά νησιά αποκαλύπτει και το εγκληματικό όργιο κερδοσκοπίας που έχει αναπτυχθεί στα παράλια της Λέσβου!

Σύμφωνα με απίστευτη καταγγελία που μας ήρθε από αναγνώστρια μας κοράκια της Λέσβου στην παραλία της Σκάλας Συκαμιας πουλάνε τις μηχανές που παίρνουν από τις βάρκες «θανάτου» των μεταναστών σε Τούρκους δουλεμπόρους οι οποίοι έρχονται με σκάφη ανενόχλητοι στην Λέσβο για να φορτώσουν το εμπόρευμα τους με σκοπό να ξανά ετοιμάσουν τις επόμενες βάρκες «θανάτου» των προσφυγών-μεταναστών.

Όπως μας ανέφερε αποκλειστικά αναγνώστρια μας η Ν.Σ: «Είχα πάει στην Σκάλα Συκαμιας να μοιράσω ρούχα σε παιδιά και κάποια στιγμή ένας κύριος αφού μάζεψε τουλάχιστον 7 μηχανές έφυγε με το αγροτικό του σε ένα χωματόδρομο και ταυτόχρονα ένα σκάφος από την Τουρκία ερχόταν προς την κατεύθυνση του αγροτικού. .

Μετά από λίγα λεπτά το ίδιο αυτοκίνητο γύρισε άδειο για να περιμένει την επόμενη βάρκα με μετανάστες και το ίδιο σκάφος έφυγε για Τουρκία ... τόσο απλά γεμάτο με εξωλέμβιες μηχανές.

Το σκάφος ήταν άδειο και από ότι φάνηκε ήρθε για να κάνει παραλαβή τις εξωλέμβιες μηχανές τις οποίες είχαν μαζέψει με άσχημο τρόπο αυτοί οι δύο τής φωτογραφίας (ΦΩΤΟ κάτω).

Δεν εξηγείτε ότι το αγροτικό έφυγε γεμάτο προς κατεύθυνση που δεν υπήρχε κόσμος και ήταν ερημική τοποθεσία την ίδια ώρα που ερχόταν το σκάφος και μέσα σε μισή ώρα περίπου γύρισε το αγροτικό άδειο και το σκάφος έφευγε προς την Τουρκία. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες βάρκες βγαίνουν σε αυτήν την περιοχή, και φυσικά δεν μπορεί κανείς να με βγάλει τρελή σε αυτό που είδα …..»













Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *