ροή ειδήσεων

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Φιλόζωοι μαρκαρίστηκαν με πυρακτωμένα σίδερα στο Σύνταγμα! [video]


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές και με αυτό τον τρόπο οι ακτιβιστές φιλόζωοι θέλησαν να περάσουν το μήνυμά τους. "269" είναι το όνομα του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος 269 Life Greece και τα μέλη του "σταμπαρίστηκαν" με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ...



Στην ιστοσελίδα του κινήματος, αναφέρεται πως οι ακτιβιστές "αποτύπωσαν στο σώμα τους τον αριθμό “269” – τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μια αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους". Οι εικόνες είναι πραγματικά ανατριχιαστικές.

Δύο μέλη του κινήματος προχώρησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια το περασμένο Σάββατο, την οποία χαρακτηρίζουν ως μια "πράξη αλληλεγγύης και διαρκούς υπενθύμισης των δεινών που βιώνουν τα ζώα στα χέρια των ανθρώπων.Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να του δημιουργήσουμε συμπόνια για όλα αυτά τα φοβισμένα και βασανισμένα ζώα που τα ουρλιαχτά του φόβου και του πόνου τους ακούγονται μόνο μέσα στους αιματοβαμμένους τοίχους των σφαγείων".

Το κίνημα 269life άρχισε να δραστηριοποιείται τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα, "από άτομα τα οποία διακατέχονται από το όραμα της ολικής απελευθέρωσης των ζώων». Όσον αφορά στην ιστορία του, ανάγεται στις 2 Οκτωβρίου 2012, «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων Φάρμας», ημέρα κατά την οποία, στην Πλατεία Ράμπιν στο κέντρο του Τελ Αβίβ (Ισραήλ), ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων πραγματοποίησαν «μια πράξη αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης υπέρ των ζώων που γίνονται θύματα της εκμετάλλευσης από τον άνθρωπο".

Δείτε το βίντεο με τις εξαιρετικά σκληρές εικόνες: 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *