ροή ειδήσεων

Ο Βαρουφάκης πήρε 1000 ευρώ το λεπτό για μια συνέντευξή του



Ο άνθρωπος που χρέωσε την Ελλάδα πάνω από 90δις σε έξι μήνες...
,γίνεται ζάμπλουτος ,πουλώντας την ανευθυνότητα που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού!
Χαμός έχει ξεσπάσει στην Ιταλία μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης πήρε 24.000€ για συνέντευξη διάρκειας 24 λεπτών στη Rai3. Δηλαδή, 1.000€ το λεπτό.
Ο ίδιος... ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη δημοσίευση του... τιμοκαταλόγου του μέσω του προσωπικού του blog παραδέχτηκε ότι πληρώθηκε 24.000 ευρώ για μια εμφάνισή του στο τρίτο κανάλι της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης. Ανέβασε στο blog του, μεταξύ άλλων "27 Σεπτεμβρίου 2015 - Συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή της RAI3 «Che Tempo Che Fa». Αμοιβή: 24000 ευρώ μετά από φόρους κ ασφαλιστικές εισφορές του Ιταλικού δημοσίου. Μεταφορικά: Ναι (Πρώτη θέση)".

Όχι μόνο πληρώθηκε για τη συνέντευξη στη Rai3 αλλά του πλήρωσαν και το εισιτήριο για Ιταλία, στην πρώτη θέση!

Φυσικά, η πληρωμή 1.000€ για μια συνέντευξη 24 λεπτών εν μέσω κρίσης στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας προκαλεί σάλο στην Ιταλία. Δημοσιεύματα της Corriere Della Sera και της Stampa περνούν τον πρώην... "τσάρο" της ελληνικής οικονομίας γενεές 14, αφού πήρε 24.000€ για μια συνέντευξη στη Rai αλλά... τίποτα για να εμφανιστεί στο BBC!

Η La Stampa χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη "λέκτορα πολυτελείας", ενώ η Corriere Della Sera έκανε τους.. υπολογισμούς και "έβγαλε" αποτέλεσμα πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών πληρώθηκε 1.000€ για κάθε λεπτό... εμφάνισης στη Rai3.

Η αποκάλυψη, εν μέρει από τον ίδιο τον Βαρουφάκη, προκαλεί πολιτικό... σεισμό στην Ιταλία, με το κόμμα Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μη χάνει την ευκαιρία. Ο Ρενάτο Μπρουνέτα ζήτησε εξηγήσεις από τη διοίκηση της Rai3, ζητώντας να μάθει αν τα ποσά αληθεύουν. Η δε Μάρα Καρφάνια, εκπρόσωπος του δεξιού κόμματος, με ανάρτηση στο twitter εξέφρασε την... ελπίδα να μην πληρώνουν οι Ιταλοί φορολογούμενοι τη RAI για να φιλοξενεί εκείνη και να πληρώσει τον Βαρουφάκη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *