ροή ειδήσεων

Ακόμα και η Αλαφούζικη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» είχε ξεφωνήσει το 2000, τον πράκτορα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, που υπονόμευσε το ΙΚΑ.



 — Εκσυγχρονιστής εν υαλοπωλείω!!! ….ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ως Διοικητής του ΙΚΑ....

— [Σύμφωνα με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 9ης Μαρτίου 2000] (ΦΩΤΟ).
— (Ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος διετέλεσε Διοικητής του ΙΚΑ, από τις αρχές του 1999 μέχρι 11-06-2004)

— Να δούμε ορισμένα σημεία, από το άρθρο της έγκριτης δημοσιογράφου κας Χριστίνας Κοψίνη:

— «….ρηξικέλευθες διαδικασίες εξυγίανσης των οικονομικών του ιδρύματος, όπως αυτές συμπυκνώθηκαν στην πρόσφατη ανάδειξη της κοινοπραξίας που θα αναλάβει την τιτλοποίηση δισεκατομμυρίων οφειλών (περίπου 750 δισ. δρχ.) προς το ΙΚΑ. Εξίσου βέβαιο είναι ότι η ίδια η έννοια της τιτλοποίησης ήταν ελάχιστα γνωστή….»

— «….Το ακροατήριο….αναζητούσε από την ομιλία του νέου Διοικητή το σημείο αιχμής που θα επιβεβαίωνε την κατηγοριοποίηση του Μ. Νεκτάριου ως“ανθρώπου των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών”. Διότι, αυτός ο χαρακτηρισμός συνόδευε τον νέο Διοικητή κατά την έλευση του στο ΙΚΑ. Μια έλευση η οποία είχε διαρρεύσει αρκετές φορές ένα χρόνο πριν πραγματοποιηθεί, πιστοποιώντας ότι ο διορισμός στη διοίκηση του ΙΚΑ του κ. Νεκτάριου ο οποίος διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του κ. Σημίτη στο υπουργείο Εμπορίου την περίοδο 1983-1987, ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού.»

— «Η σχέση αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον μέχρι το 1999 γενικό διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής, εμφανιζόταν ως η επιβεβαίωση της επερχόμενης άλωσης του ΙΚΑ από τις δυνάμεις της αγοράς(!)….»

— «….φούντωναν οι διαμαρτυρίες από τους συνταξιούχους, ενώ στις συνεδριάσεις των συνδικαλιστών θα μπορούσαν εν συντομία να διατυπωθούν στο σύνθημα που ακουγόταν στα συλλαλητήρια της Αθήνας: “Κάτω τα χέρια από το ΙΚΑ” …. «

— «….Οι εξαγγελίες τόσο για την ΑΕΔΑΚ ασφαλιστικών ταμείων όσο και για την τιτλοποίηση των υποχρεώσεων δρομολογήθηκαν με τρόπο και ρυθμούς που υπερβαίνουν τα δεδομένα της δημόσιας διοίκησης…. «

— Αγαπητέ Μπαρμπανίκο, συνέχισε –με ψυχραιμία– εσύ παρακάτω ….έχω πάθει ναυτία, κυριολεκτώ ….το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ….πως όλα όσα μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση ….ήταν προγραμματισμένα …..και αν δεν δώσουν λογαριασμό οι υπαίτιοι -κυρίως ο Σημίτης και οι προκλητικοί επίγονοι- για να υπάρξει κάθαρση ….η χώρα θα οδηγηθεί σε νεοεμφυλιακές καταστάσεις ….είναι βέβαιο.

Αναρτήθηκε από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Γ.Δ.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Που να τη βρει κανείς τη ψυχραιμία, όταν είναι κυκλωμένος από αχόρταγους απατεώνες…. Αυτός ο πολιτικός βλαξ, το τούβλο απελέκυτο, ο πράκτορας των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, που τον διόρισαν για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το ΙΚΑ, προς δήθεν όφελος των ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ιδιοκτητών ασφαλιστικών εταιρειών, το είδαμε και χθες στις οικονομολογικές μπούρδες του νυν αφεντικού του, πιστεύει ΑΚΟΜΑ, ότι η χρεοκοπία από την υπονόμευσή του, του ΙΚΑ, και η εισοδηματική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, θα θεριέψει την…. αγορά των λυσσασμένων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών!!!!! ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ!!!!
Πως θα αγοράσει τα προϊόντα της βλακείας σου ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ο αδέκαρος???? Με δανεικά που δεν μπορεί να πάρει???
Πως θα συμβάλει ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ το καταληστευμένο κράτος???? Με νέα δάνεια που θα φέρνουν νέες χρεοκοπίες????

Ο Αλ Καπόνε είχε τον κοινό νου, να επενδύει μεγάλο μέρος από το μαύρο χρήμα, σε παραγωγικές επενδύσεις. Αυτά τα γομάρια, μόνο να χλαπακιάζουν ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει το αύριο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *