ροή ειδήσεων

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις: Έτσι έπεσε στο κενό η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη!


Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη η οποία...
είχε εξαφανιστεί πριν από 6 ημέρες από το σπίτι της και βρέθηκε τελικά νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά της.

Η 21χρονη φοιτήτρια, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων δεν ήταν καλά ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, είχε χάσει κιλά, είχε χωρίσει με τον 23χρονο φίλο της και είχε εξομολογηθεί σε φίλη της ότι ήταν πολύ περιορισμένη από τον πατριό της και ήθελε να φύγει στην Αλβανία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πως κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο και να πέσει στο κενό. Μάλιστα, όπως έλεγε ο πατέρας της, για να ανέβει σε μηχανάκι έπρεπε πρώτα να ανεβεί στο πεζοδρόμιο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου, οι γονείς της 21χρονης έφυγαν πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι για το καφενείο όπου διατηρούν στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι. Όταν το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι και δεν βρήκαν εκεί τη Μαρία, αφού την αναζήτησαν και δεν μπορούσαν να τη βρουν, πήγαν στην αστυνομία. Όμως έπρεπε να περάσει το 24ωρο για να ξεκινήσουν επισήμως οι έρευνες. Την έψαξαν σε σπίτια φίλων και γνωστών αλλά δεν ήταν πουθενά. Δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι θα φτάσουν στ' αυτιά τους οι κακές ειδήσεις. Οι μέρες περνούσαν και η 21χρονη παρέμενε άφαντη. Μέχρι που το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2015) γράφτηκε ο πιο τραγικός επίλογος: η Μαρία βρέθηκε νεκρή. Οι ένοικοι στα διαμερίσματα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας διαμαρτυρήθηκαν για δυσοσμία.

Ο πατέρας της Μαρίας κατάλαβε αμέσως πως κάτι κακό συνέβαινε. Το άψυχο κορμί της 21χρονης βρέθηκε στον ακάλυπτο σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο πατέρας της, την αναγνώρισε από τα ρούχα της. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε η σορός της, στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Γ. Καλογριάς και κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προκύπτει πως το νεαρό κορίτσι φέρει στο σώμα της εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Φέρει, αντίθετα, συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία της πτώσης της από τον τέταρτο όροφο. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής.

Το κλιμάκιο της αστυνομίας δεν βρήκε ίχνη διάρρηξης, έστω και επαγγελματικής ούτε και παραβίαση της κλειδαριάς του σπιτιού με αντικλείδι. Συγχρόνως, όμως, στο σπίτι δεν βρέθηκε ούτε και κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας από την 21χρονη φοιτήτρια. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Παγκρατίου. Πιο σοβαρά, μέχρι στιγμής, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Μέχρι να υπάρξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, όμως, η αστυνομία διατηρεί όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *