ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο 30χρονος παιδεραστής, υπάλληλος λούνα παρκ των Σερρών [εικόνες]


Στη δημοσιότητα έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες...
του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα, κατηγορούμενος για ασέλγεια, έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο ανήλικων αδελφών 12 και 13 ετών.

Πρόκειται για τον Απόστολο Βασιλειάδη, του Βασιλείου και της Δήμητρας, γεννημένο στις 7-3-1985. Ο κατηγορούμενος έχει ήδη απολογηθεί στην ανακρίτρια Σερρών και κρατείται προσωρινά στις δικαστικές φυλακές Τρίπολης. Κατά πληροφορίες, δούλευε περιστασιακά σε λούνα-παρκ, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για πορνογραφία ανηλίκων.



Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση -διάρκειας ενός μήνα- «αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».



Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών (στα εξής τηλέφωνα 23210-90805, 23210-90918, 23210-90905) για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που συνδέεται με παρόμοιες πράξεις στις οποίες τυχόν εμπλέκεται ο 30χρονος (εξασφαλίζεται το απόρρητο της συνομιλίας).



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *