ροή ειδήσεων

Στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος σερβίρονται 4 τύποι πρωινού και 15 κυρίως πιάτα – Τι προτιμά ο Αλέξης Τσίπρας – Όλο το μενού


Τον ατελείωτο έχει ο κατάλογος με τα πιάτα που μπορεί να συναντήσει κανείς στο...
… πρωθυπουργικό αεροσκάφος ! Πρώτο πιάτο δεύτερο πιάτο και φυσικά επιδόρπια, όχι ένα, πολλά επιδόρπια συμπληρώνουν το σκηνικό του μακρόσυρτου καταλόγου φαγητών και μπινελικιών του Αλέξη Τσίπρα.

Ομελέτα με ψητά μανιτάρια, ομελέτα με ζαμπόν, τυρί και πατάτες, ομελέτα με τυρί, λουκάνικο και πατάτες και αυγά «scrambled» με ζαμπόν και πατάτες είναι μερικά από τα πρωινά γεύματα που μπορεί να διαλέξει ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος σε πτήση.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», οι μεσημεριανές «λιχουδιές» είναι ακόμα πιο απολαυστικές με την πλειονότητα των πιάτων να έχουν βάση την ελληνική κουζίνα με τον κατάλογο να μετρά περίπου 15 κυρίως πιάτα ώστε να υπάρχει… πληθώρα επιλογών. Κοτόπουλο στήθος φιλέτο, βοδινό φιλέτο στη σχάρα με σάλτσα, φρεσκοκομμένες πατάτες και ψητά λαχανικά αποτελούν τη βασική πρόταση για το κρέας.

Εάν δεν επιλεχθεί κάτι από τα παραπάνω όμως υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως Σολωμός φιλέτο σχάρας, γαριδομακαρονάδα, πέρκα στο φούρνο αλλά και χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι. Το μενού συμπληρώνεται με γεμιστά, μουσακά, αγκινάρας αλλά «πολίτα», φασολάκια, πέννες με λαχανικά, μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα αλλά και χάμπουργκερ με μπιφτέκι κοτόπουλου η μοσχαρίσιο με πατάτες “Deluxe” μαριναρισμένες με την φλούδα τους. Τα παραπάνω κυρίως πιάτα συνοδεύονται φυσικά από σαλάτες διαφόρων τύπων όπως Romana, Καίσαρα, πράσινη σαλάτα, αγγουροντομάτα ενώ δεν θα μπορούσε να έλειπε και η επιλογή της χωριάτικης σαλάτας!

Όσο για το επιδόρπιο; Βλέπουμε το μενού και αντιλαμβανόμαστε το πόσο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Πρωθυπουργός όταν χρειάζεται να μεταφερθεί κάπου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Σοκολατίνα, μιλφέιγ προφιτερόλ τιραμισού ποικιλία από διάφορα σοκολατάκια, muffinsαμυγδάλου και σοκολάτας, πολλά κέικ ανάμεικτα και μη αλλά και χαλβάς είναι μερικά από τα λαχταριστά γλυκίσματα που υπάρχουν στο μενού.

Τέλος, εκτός από τα παραπάνω οι επιβάτες των VIP πτήσεων μπορούν να απολαύσουν και κρύα πιάτα με διάφορα αλλαντικά και τυριά δίσκους με κρύα θαλασσινά αλλά και κάτι ποιο απλό όπως σάντουιτς με καπνιστό σολομό, τυρί-ζαμπόν αλλά και ψητά λαχανικά. Τέλος υπάρχει δίσκος με ποικιλία φρούτων όπως φρούτα εποχής, πεπόνι, μήλο, ακτινίδιο, ανανάς κ.α




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/10/15 10:37

    Και μετά αφου φανε καλά μας αφήνουν μετα συγχωρήσεως
    τα κουράδια τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *