ροή ειδήσεων

Το Δημόσιο ζητά 40 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για μεταγραφή του Κοσκωτά!



Στο Τριμελές Πολιτικό Εφετείο Πειραιά ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση μιας υπόθεσης που κρατά περίπου τριάντα χρόνια....
Πρόκειται για την αγωγή της Τράπεζας Κρήτης κατά του Ολυμπιακού και της ανταγωγής των «ερυθρόλευκων» στην Τράπεζα Κρήτης.

Η εκδίκαση αφορά τη μεταγραφή του Αγάπιου Καλταβερίδη από την Ξαμάξ στον Ολυμπιακό το 1988 (επί προεδρίας Γιώργου Κοσκωτά) αντί ποσού 1.050.000 ελβετικών φράγκων.

Η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου και αν το ελληνικό δημόσιο δικαιωθεί τότε το ποσό που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μαζί με τους τόκους τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Τo ποσό αφορά όλες τις υποθέσεις του Γιώργου Κοσκωτά και όχι μόνο τη μεταγραφή Καλταβερίδη.

Πάντως, από το περιβάλλον του Ολυμπιακού ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση κατά αυτού άρα και κανένα χρέος, ενώ επισημαίνουν ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου τους δικαίωνε.

Διευκρινίζουν επίσης ότι η αντιδικία είναι ανάμεσα στην υπό εκκαθάριση τράπεζα Κρήτης και τον Ολυμπιακό και πως δεν υπάρχει κανένα χρέος προς το δημόσιο.

Οι ερυθρόλευκοι κύκλοι υπενθυμίζουν ότι η Τράπεζα Κρήτης ζητάει χρήματα που υπεξαίρεσε ο τότε πρόεδρός της, Γ. Κοσκωτάς, χρήματα τα οποία όμως δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία της ομάδας.

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση κατά του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα χρέος και ειδικά προς το ελληνικό δημόσιο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *