ροή ειδήσεων

Η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 5,8εκ.στο τζάκποτ του τζόκερ;



Χαμός σε facebook και twitter με την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη...
Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την ταυτότητα του μεγάλου νικητή στο τζόκερ...

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την είδηση για τον μεγάλο νικητή του χθεσινού τζακ ποτ στο τζόκερ που έγινε πλουσιότερος κατά 5.800.000€. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, υπενθύμισε στο twitter, ότι χθες βρισκόταν στην πόλη και... αναρωτήθηκε αν είναι γουρλής...


Για την ιστορία το τυχερό δελτίο, που μάλιστα είχε συμπληρωμένες δύο στήλες και κόστισε 1 ευρώ, παίχτηκε στο πρακτορείο του Γεράσιμου και της Βασιλικής Τσόλη στην οδό Π. Τσαλδάρη. Ο νικητής κέρδισε 5.847.085, αφού ήταν και το μοναδικό που βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία, του χθεσινού τζακ ποτ.


«Εύχομαι όποιος τα πήρε να είναι καλά να τα χαρεί», είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, κ.Τσόλης, ενώ ανέφερε ότι συχνά κατατίθενται δελτία με 1 ευρώ, όπως αυτό που κέρδισε. ''Στο πρακτορείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια είναι η πρώτη φορά που δελτίο κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό''.

Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από φίλους και γνωστούς για να μάθουν λεπτομέρειες και κυρίως την ταυτότητα του νικητή, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, παραμένει άγνωστη. Ο ίδιος πάντως είναι τόσο χαρούμενος που λέει είναι σαν να κέρδισε ο ίδιος... Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης ήταν οι: 2, 12, 13, 27, 31 και Τζόκερ το 17.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *