ροή ειδήσεων

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας:"Το 70% των μεταναστών είναι νέοι άντρες που μοιάζουν με στρατό



Πολλοί και διάφοροι παρευρέθηκαν στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος...
που έγινε στην Μαδρίτη (ακόμα κι ο Μπουμπούκος!), αλλά ένας ξεχώρισε από το σωρό, με τις μεγάλες αλήθειες που είπε – για πολλοστή φορά. Πρόκειται.... για τον πατριώτη πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορα Ορμπάν, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του για την εξ’ Ανατολών εισβολή που δέχεται η Ευρώπη:

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μία προσφυγική κρίση. Είναι ένα μεταναστευτικό ρεύμα που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες, πρόσφυγες και ξένους μαχητές. Είναι μία ανεξέλεγκτη και χωρίς κανόνες διαδικασία. Συνάδει με την ελευθερία της πληροφόρησης και του ελεύθερου λόγου το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν συνήθως γυναίκες και παιδιά, ενώ το 70% των μεταναστών είναι νέοι άνδρες που μοιάζουν με στρατό; Επειδή δεν τους θεωρούμε εχθρούς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δρούμε κατά του εαυτού μας. Είναι εθνική μας ευθύνη να δώσουμε πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους τα σπίτια τους και τις χώρες τους».

(ΥΓ): Κι ενώ η Ουγγαρία κυβερνιέται από τέτοιους λεβέντες πολιτικούς, εμείς εδώ έχουμε Σαμαροβενιζέλους και Τσιπροκαμμένους! Δεν είναι τραγωδία;

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *