ροή ειδήσεων

ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ! Οι ερωτικές περιπτύξεις ενός καλόγερου με νεαρό άνδρα μέσα στη μονή και το «ροζ» βίντεο που προκαλεί σάλο στην Κρήτη!


Τα όργια ενός καλόγερου μέσα στο κελί του σε μονή της Κρήτης με τον ...
«τρελό» του χωριού έχουν προκαλέσει αναστάτωση, αφού ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται ότι καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο και το σεξ βίντεο διέρρευσε αστραπιαία!

Ο 60χρονος μοναχός σύμφωνα με τις πληροφορίες συνευρέθηκε ερωτικά με έναν 40χρονο μέσα στο μοναστήρι όπου ασκήτευε. Ο νεαρότερος άνδρας κατά τις ίδιες πηγές είναι γνωστός στους ντόπιους για τη μειωμένη αντίληψή του. Το περιστατικό, που έγινε πριν από λίγες ημέρες και έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή, συνέβη όταν ο καλόγερος ζήτησε από τον 40χρονο να έχουν σεξουαλική επαφή, δίνοντας βάση στην εχεμύθειά του.

Ενδεχομένως νομίζοντας ότι η πράξη του αυτή δεν θα περνούσε τους τοίχους του κελιού του, επιδόθηκε στο όργιο με τον ευκαιριακό παρτενέρ του, χωρίς να φαντάζεται ότι εκείνος είχε τοποθετήσει κρυφά το κινητό του με την κάμερα ανοικτή! Η νύχτα προχώρησε δίχως να καταλάβει κανείς από τον περιβάλλοντα χώρο ότι εντός των τειχών του μοναστηριού βρίσκονταν σε εξέλιξη τα όργια και ο μοχανός αποχαιρέτησε τον 40χρονο, ήσυχος ότι όλα πήγαν καλά.

Οπως αποδείχθηκε, όμως,έκανε ένα τεράστιο λάθος, αφού ο «παρτενέρ» του είχε βιντεοσκοπήσει τις ερωτικές περιπτύξεις με τον μοναχό, δίχως ο τελευταίος να καταλάβει το παραμικρό και φέρεται ότι διέρρευσε το υλικό στο χωριό την ίδια ημέρα! Το κουτσομπολιό που επακολούθησε δεν είχε προηγούμενο και ο καλόγερος έφτασε στο σημείο να παρακαλεί να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί!

Μην μπορώντας να αντικρίσει κανέναν, πόσω μάλλον τους υπόλοιπους μοναχούς που ασκητεύουν στη μονή, αναγκάστηκε να εξαφανιστεί από το χωριό. Ο 60χρονος φέρεται ότι βρήκε «καταφύγιο» σε άλλη μονή της Κρήτης, ενώ σύμφωνα με το ekriti.gr η οικεία Μητρόπολη έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και το εν λόγω πρόσωπο πιθανώς να βρεθεί ενώπιον του Επισκοπικού Δικαστηρίου ενώ απειλείται με την ποινή της καθαίρεσης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/15 12:35

    "Θεϊκές ανωμαλίες", παιδοφιλίες, δολοφονίες, πλεκτάνες, μίζες, άκρατο πλουτισμό ...... και τι δεν έχεις να θαυμάσεις στους "αντιπροσώπους του θεού"!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *