ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Κυνηγούσε πέρδικες σε... προστατευόμενη περιοχή!



Όμως, τους πυροβολισμούς που έριχνε τους άκουσαν ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας του νησιού... και ένας θηροφύλακας του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου...

Ήξερε ότι θα έβρισκε σίγουρα τα θηράματα που επιθυμούσε στον... προστατευόμενο χώρο του Καταφυγίου Άγριας Ζωής «Άγιοι Πάντες, Κορακιά, Άργος, Άγιος Βασίλειος» της Καλύμνου και τρύπωσε μέσα στη νύχτα για να κυνηγήσει πέρδικες ένας παράνομος κυνηγός!

Όμως, τους πυροβολισμούς που έριχνε τους άκουσαν ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας του νησιού και ένας θηροφύλακας του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον λαθροθήρα, να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του για παράνομη θήρα εντός καταφυγίου και σε ώρα που απαγορεύεται η θήρα.

Οι δυο πέρδικες που είχε προλάβει να σκοτώσει ο λαθροκυνηγός κατασχέθηκαν και θα βγουν σε δημοπρασία, ενώ μαζί με αυτές οι αρμόδιες αρχές κατέσχεσαν το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε για το παράνομο κυνήγι και μια φυσιγγιοθήκη με φυσίγγια. 

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *