ροή ειδήσεων

«Κολοσσιαία» εμφάνιση στην Πάτρα



Ο Κολοσσός Ρόδου στάθηκε… στο ύψος του στην έδρα του Απόλλωνα Πατρών,...
τον οποίο και κέρδισε με 58-74 και κατάφερε έτσι να φτάσει στην δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας από την άλλη έκανε το 3/3 στις ήττες (2η συνεχόμενη εντός έδρας) και πλέον προβληματίζει με την απόδοσή του στο παρκέ ενώ αναζητά επειγόντως λύση στα μείζονα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ: Στην πρώτη περίοδο, ο Κολοσσός ήταν σαφώς πιο αποδοτικός επιθετικά, κατάφερε να παγώσει την κυκλοφορία των γηπεδούχων ενώ βρέθηκε στα μισά περίπου της περιόδου στο +10 (5-15). Στο σημείο αυτό ο τεχνικός του Απόλλωνα, Θανάσης Παπαχατζής, χαμήλωσε το σύστημα της ομάδας του, ρίχνοντας στο παρκέ αρκετούς περιφερειακούς παίκτες και κατάφερε έτσι με ένα 6-0 να μειώσει στο -4 (11-15) χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πλησιάσει παραπάνω, με τους Ροδίτες να έχουν το προβάδισμα (13-20) στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο η απόδοση του Απόλλωνα βελτιώθηκε αισθητά, μάζεψε την διαφορά μέχρι και στο -5, με τον Κολοσσό ωστόσο να ανακτά τον έλεγχο του αγώνα, να πατάει γκάζι και να κλείνει το ημίχρονο έχοντας το πάνω χέρι (29-40).

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον γηπεδούχο Απόλλωνα να ανεβάζει στροφές, να περιορίζει τους φιλοξενούμενους επιθετικά και να πλησιάζει απειλητικά τον Κολοσσό ο οποίος κάνοντας πολλά επιπόλαια λάθη επέτρεψε στους Πατρινούς να φτάσουν τρία λεπτά πριν τη λήξη της περιόδου στο -4 (48-52) με τον Γουντς να υπερβάλλει εαυτόν. Στη τέταρτη περίοδο ο Απόλλωνας φάνηκε να καταρρέει, έχοντας πετύχει μόλις 10 πόντους σε όλο το δεκάλεπτο. Έτσι, οι Δωδεκανήσιοι εκμεταλλέυτηκαν την ευκαιρία και αύξησαν την διαφορά τους από τους αντιπάλους τους και απέδρασαν από την Πάτρα επικρατώντας του Απόλλωνα 58-74.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ: Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης «οργίασε» στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 ασίστ και 20 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

ΣΕ… ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ: Ο Νίκος Αργυρόπουλος σε 11 λεπτά συμμετοχής δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του μετρώντας μία ασίστ, ένα ριμπάνουντ, ένα κλέψιμο και κανέναν πόντο.

H ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Ο Κολοσσός μπήκε σαφέστατα πιο αποφασισμένος στο παρκέ απ’ ότι ο Απόλλωνας και κατάφερε έτσι να φύγει από την Πάτρα με ένα πολύ σημαντικό διπλό. Οι Ροδίτες χτύπησαν τους γηπεδούχους στην ρακέτα όπου και υπερτερούσαν ξεκάθαρα, διόρθωσαν τα όποια λάθη πρόεκυψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οδηγήθηκαν έστω και με άγχος σε αυτή τη σπουδαία νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-20, 29-40, 48-56, 58-74

Απόλλων Πατρών (Παπαχατζής): Ντάνκαν 6, Μέιερ 10, Πέρι 0, Γουντς 14, Παλμπλαντ 8, Αργυρόπουλος 0, Βεργίνης 7, Μαστρογιαννόπουλος 0, Αθανασούλας 5, Καπ 4, Πελεκούδας 0, Νικολόπουλος 4.

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 20, Λίντεν 5, Ρέλεφορντ 3, ΜακΓκι 9, Λιούις 11, Οικονομόπουλος 0, Μανωλόπουλος 13, Ντέιβις 2, Γεωργαλής 0, Αγγελάκος 0, Άχονεν 11, Μπιλής 0.

Γ.ΨΥΧΑΣ
superbasket.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *