ροή ειδήσεων

"Ο ιερέας με χρησιμοποίησε, με πρόδωσε και με άφησε έγκυο"



Σε νέες αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει σάλο... στους κόλπους της ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Αμερικής προχώρησε η 45χρονη Έθελ Μπουζάλας.
Σε γράμμα που έστειλε στον επίσκοπο Αντώνη Παρόπουλο, σύμφωνα με τη New York Post, η Περουβιανή «πέτρα του σκανδάλου» περιγράφει ότι νιώθει «προδομένη και χρησιμοποιημένη» από τον 67χρονο ιερέα Γεώργιο Πασσιά για τον οποίο υποστηρίζει ότι την άφησε έγκυο.
Στο ίδιο γράμμα παραδέχεται, επίσης, ότι αφαίρεσε το ποσό των 30.000 δολαρίων από το χρηματοκιβώτιο του σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνα υποστηρίζοντας ότι ήταν χρήματα που είχε δανείσει, χωρίς παραστατικά, ο σύζυγός της για τα βιβλία και την μισθοδοσία στο σχολείο.
«Δεν τολμάω να ρωτήσω αν ο πατέρας Γεώργιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, αν και φαίνεται να... το έχει κάνει. Γιατί να νοιώθω εγώ αμφιβολίες γι' αυτό;» αναφέρει στο γράμμα αφήνοντας υπονοούμενα ότι η ίδια δεν ήταν η πρώτη ερωμένη του ιερέα.
«Έχω μείνει μόνη μου να σηκώσω το βάρος του σκανδάλου ενώ ο ίδιος κρύβεται. Η αδερφή μου λέει ότι έχω χρησιμοποιηθεί και θυματοποιηθεί για τα χρήματά μου και ότι πιθανότατα δεν είμαι το πρώτο θύμα του. Νοιώθω τόσο πληγωμένη όσο δεν έχω νοιώσει στο παρελθόν» προσθέτει στο γράμμα αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η New York Post.
«Ο μεγάλος μου γιος αγαπάει τον ιερά και τώρα πρέπει να του πω την αλήθεια» προσθέτει.
Για το θέμα των χρημάτων πάντως ο επίσκοπος που παρέλαβε το γράμμα της Περουβιανής της έχει ζητήσει να παρουσιάσει τα κατάλληλα έγγραφα που να δικαιολογούν τον ισχυρισμό της, διαφορετικά την προειδοποιεί ότι θα πρέπει να την καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.
Ο Παρόπουλος δήλωσε στην Post ότι η Μπουζάλας θα παραδώσει τα χρήματα μέσα στην εβδομάδα.
Η παράνομη σχέση είδε το φως της δημοσιότητας εξαιτίας του σκανδάλου που ξέσπασε όταν ο σύζυγος της 45χρονης ανακάλυψε την προδοσία της συζύγου του και έστειλε στην Αρχιεπισκοπή πικάντικο οπτικοακουστικό υλικό με το ζευγάρι σε τρυφερές και...kinky στιγμές.
Σε καρέ του επίμαχου υλικού που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες, το ζευγάρι εμφανίζεται να επιδίδεται σε διάφορες φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις, με την μελαχρινή καλλονή να τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του εκστασιασμένου ιερέα και να κάνει προσομοίωση σεξ με...τρόφιμα.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε αποκλειστικά ο ιστότοπος New York Post, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της, μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *