ροή ειδήσεων

Οπλίτης αγροτικός γιατρός στη Σύμη



Tα υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας επίσπευσαν τις διαδικασίες έτσι ώστε... ο οπλίτης γιατρός να μεταβεί στη Σύμη και να αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του εντός του επόμενου 24ωρου.


Με την τοποθέτηση οπλίτη - αγροτικού γιατρού αντιμετωπίζεται το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης.

Το πρόβλημα προκλήθηκε έπειτα από αίτημα συνταξιοδότησης του ενός εκ των τριών γιατρών, τη λήξη της σύμβασης του δεύτερου, αλλά και την έλλειψη ενδιαφέροντος για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων, παρά το γεγονός ότι έχει δοθεί κίνητρο κοινωνικής επιδότησης, ύψους 450 επιπλέον ευρώ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Υγείας, τα υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας επίσπευσαν τις διαδικασίες έτσι ώστε ο οπλίτης γιατρός να μεταβεί στη Σύμη και να αρχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του εντός του επόμενου 24ωρου.
Διαχρονικά

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου γνωρίζει καλά ότι τα διαχρονικά προβλήματα του ΕΣΥ εξακολουθούν να υφίστανται και σε κάποιες περιπτώσεις, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, έχουν επιδεινωθεί.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη λειτουργική σταθεροποίηση του δημόσιου συστήματος περίθαλψης και την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

Δ.Κ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *