ροή ειδήσεων

Ποιος είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής



Ο Μίχαελ Σκίμπε θα πρέπει να θεωρείται ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας... ποδοσφαίρου αφού έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ΕΠΟ και αναμένεται να ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη...


Οπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Σκίμπε βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, με τον οποίο έδωσε τα χέρια προκειμένου να αποτελέσει τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο 50χρονος τεχνικός αναχώρησε για τη Γερμανία και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν θα έχει ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψή του. Ο Σκίμπε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας, μέχρι δηλαδή την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.

Οι ετήσιες απολαβές του Σκίμπε σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα αγγίζουν τις 600.000 ευρώ με μπόνους για την πρόκριση στο Μουντιάλ ενώ ένας εκ των συνεργατών του αναμένεται να είναι ο Κώστας Τσάνας προκειμένου να υπάρξει ομαλή προσέγγιση στην επόμενη μέρα μέσω ενός ανθρώπου που γνωρίζει την Εθνική ομάδα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *